- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Aktív témák
-
nagyúr
válasz SystemRoot #21691 üzenetére
én már most is baromi piacképes vagyok ám
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
tildy
nagyúr
válasz SystemRoot #36831 üzenetére
Nem... általánosban is az volt, gimiben is.... Aztán fősulin is így éreztem, és egy ideje itt is. Biztos bennem van a hiba.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
ngabor2
nagyúr
válasz SystemRoot #37505 üzenetére
az most több okból se opció.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz SystemRoot #37992 üzenetére
tuti, h Te pénzeden is?!
[ Szerkesztve ]
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Racecam
nagyúr
válasz SystemRoot #38205 üzenetére
Mi már csak ilyen elfuseráltak vagyunk, mint még néhány tízmillió baseball rajongó.
0:2
Meggyőzőbb egyelőre a Phillies, bár az előző basis loaded ígéretesnek tűnt 1 out-nál.mod: 0:3
[ Szerkesztve ]
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Racecam
nagyúr
válasz SystemRoot #38209 üzenetére
Nem csak a Baseball miatt szoktam fennmaradni. Az amerikai football döntő miatt is, a jégkorong döntő miatt is. Ezeket élőben kell nézni. (Egyébként mindent élőben kell nézni, amit csak lehet.) Ezt a távoli nép csapatai dolgot meg nem is értem.
Fociban a Rómának szurkolok, amerikai fociban a New England-nek, baseballban a Cleveland-nek. Egyébként nem foglalkozom én azzal, hogy milyen népek, jó játékot szeretnék látni.Com'è diverso il mondo visto da qui
-
rarri
senior tag
válasz SystemRoot #42653 üzenetére
Teljesen normális.../ nekem elhiheted... /
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
lakisoft
veterán
-
lakisoft
veterán
-
bnss
veterán
válasz SystemRoot #42903 üzenetére
Ettől az általánosító szövegtől tudok falra mászni. Sok suttyó miatt kell általánosítani.
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
venember83
nagyúr
válasz SystemRoot #42903 üzenetére
Nem a kocsitól lesz valaki paraszt, max azért vesz XY kocsit, mert meg akarja mutatni, hogy kiafaszacsávó. Az ilyen viszont egy kispolákban is ugyanolyan semmilyen ember. De ettől még vannak rendes BMW-sek, audisok, MB-esek.
Igaz, kevesen.
-
tildy
nagyúr
válasz SystemRoot #43096 üzenetére
Alacsony vércukor, stressz,kevés mozgás, talán vitaminhiány is....
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz SystemRoot #43099 üzenetére
Akaratban nincs hiány Már ha munkáról van szó.Ebben a hónapban menni akartam edzeni már, de anyagi megszorításaim vannak, egy bérlet meg 7 rongy.... fuck, de csak muszáj lesz...
Gyümit azt eszem.
Zöldséget egyenek a vegák. Azt én nem fogok."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz SystemRoot #43101 üzenetére
Hát igen elég ösztönző az embernek, hogy ha már valamiért fizetett , ne vesszen már kárba.....Nelegyen ablakon kidobott pénz...
-
SystemRoot
őstag
válasz SystemRoot #43426 üzenetére
Nah megittam egy sört és nyugovóra térek.
További szép estét mindenkinek!
Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
Pisztillus
senior tag
válasz SystemRoot #43424 üzenetére
Szép jó reggelt Mindenkinek!
Igen, akkor már inkább ez, mint az abortusz. A pozitív hatást meg már leírtam: szabályos, 28 naponkénti ciklust állít be a tabletta. Az orvos meg inkább ezt javasolja, mint más fogamzásgátló eszközt, mert ez az egy olyan, amelyet nem közvetlenül az aktus előtt, vagy közben kell alkalmazni. Ebből a szempontból a dokinak igaza van - ha már ott van nála a paciens, akkor írjon tablettát. Az én kívánságom csupán annyi, hogy 18 év vagy afölött.
Royal: Azzal ugyanolyan kavarás lesz, mint volt október 23. körül. Mindjárt utánanézek, hogyan.
[ Szerkesztve ]
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
Csyppa
senior tag
-
7
addikt
válasz SystemRoot #44270 üzenetére
Én nem. Atomom van, a HD-tartalmaknál izzad erősen, inkább nem mennek rajta, mint igen.
Ha majd új chipset lesz egy Atom köré, akkor ilyenre univerzálisan is jó lesz, de jelenlegi állapotában csak DVD-szintű filmezésre felel meg. Ha ez Kukucnak elegendő, akkor Atomot neki, de amúgy érdemes meggondolni.
Nekem viszont alvás, jóccak!
-
neduddki
nagyúr
válasz SystemRoot #44270 üzenetére
HI!
az az egeyteln hakli, hogy ha tenyelg ki akarsz mident haszni akkor egy vagyont kotesz a belevalo cuccokra:- ( egyebkent meg fsp hrp-bol oszt ocson meguszod szerelni aki nem akarja egyfojjtaban annak puszi:- )))
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
nagyúr
válasz SystemRoot #44278 üzenetére
mi lenne? megvan, csak nem ír bele senki.
-
neduddki
nagyúr
válasz SystemRoot #44285 üzenetére
HI!
linket a hazrol taprol legyszi:- ) alapalp gclf2?
udv
neduddki
ps.s. na ijejns e vot me ertlemes tema az onban:- )))
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
SystemRoot
őstag
válasz SystemRoot #44289 üzenetére
Jah és ebbe fért egy dvd rom is. Szal tökre tele van. Pcit sztem nem nagyon lehet beleoperálni, vagy csak nagyon küzködve ha eleve felezett méretű kártyáról van szó. De van még ehhez hasonló ház amibe lehet tenni, nekem nem kellet, nem kell bele sem vga, se semmi, lényeg hogy ne fogyasszon és ne legyen hangja. Full passzív megoldáson gondolkozok, de szerintem nem bírja ki az atom egy nagyobb bordával levegő nélkül ebben 24/7.
[ Szerkesztve ]
Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
neduddki
nagyúr
válasz SystemRoot #44289 üzenetére
HI!
koszi
de hat pont ez az en nagy bajom, itt egy filleres joszag es a hazra tobbet kotok mint az egesz vacokra, ez a vevoim 90%ban nem jarhato meg nekems sem teccik /a modja a dolognak/:- ( /pl: mikor egy cm330 6 rugobol megall, ami eegytelmuen foleslges de amikro egy ijje konfog megy ki akkor az bizony mar arkerdes is boseggel / az focxonn dh is megall ~11bol /habar nem vagyok nagyon oda ertuk, de csak nem kellevekig meg a kozlebe semenenm :- )/
udv
neduddki
mod: Kukuc: keleltel keleltel de hat mar megint ott tartunk eahol eddig is:- ( es ez nem SR hibaja /teremszetesen/ meg ha vki ijjet akar az fzessi is meg de nem igazan jarhato ut ez a szip magyar valosagba:- (
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz SystemRoot #45544 üzenetére
..heheh... Te is észrevetted?
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
Pisztillus
senior tag
válasz SystemRoot #46312 üzenetére
Akkor inkább XP. A Nortonról nincs ötletem, amióta egy ajándék verzió 286-ost csinált egy 3GHz-s PIV-ből, azóta nagyívben kerülöm. A legjobb megoldás az, hogy win, driverek, szükséges progik fel, aztán csinálni belőle egy image-t (pl. ghost, vagy valami hasonló progival), aztán csak az image-t kell visszadobni, ha valami baj van.
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
Pisztillus
senior tag
válasz SystemRoot #46320 üzenetére
Engem meg az állandó frissítgetése idegel ki - mindig akkor jut eszébe, amikor valami fontosra kellene a gép... (Na ezért is lett MacBook: az ilyet még nem csinált.)
-
nagyúr
válasz SystemRoot #46324 üzenetére
ezt az xp is pont ugyanúgy csinálja. csak ott nincs 4 órád, hanem 20 percenként jön föl a visszaszámláló...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz SystemRoot #46329 üzenetére
nemtom, lehet, hogy az én kíndózom speckó, de az is símán újraindít, ha nem figyelsz, és éppen kint vagy a konyhában...
-
lakisoft
veterán
-
Tim82
félisten
válasz SystemRoot #46350 üzenetére
Elég lett volna a kopott+koszos X300-ra.
Pisztillus: na ezért félek én az Ubi-telepítéstől...
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
lakisoft
veterán
válasz SystemRoot #46356 üzenetére
Én is folyamatosan küzdök ilyen hibákkal ... a doksik már csak ilyenek. Együtt kell vele élni!
(#46357) Pisztillus: - jaja, vagy ha rossz leszel újra telepít![ Szerkesztve ]
- Árad -
-
SystemRoot
őstag
válasz SystemRoot #49908 üzenetére
Máig nem hiszem el hogy ezzel:[link] nem ők nyerték meg azt a versenyt.
Ez a szám egy régi kedvencem tőlük.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz SystemRoot #49909 üzenetére
Ha már Nitefish.
Én a pörgősebb számaikat szeretem. -
(Kolombusz)
veterán
válasz SystemRoot #49911 üzenetére
Annyira nem ismerem őket, de megnéztem pár új számot, hát tényleg sokkal teltebb, szebb hangja volt a régi csajnak.
A Theriont nem ismerem.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz SystemRoot #49914 üzenetére
Ez nem lesz a kedvencem, vagy csak nincs hozzá hangulatom.
Most inkább valami jó kis bulizós számot hallgatnék szívesen. Pl:[link] -
fordfairlane
veterán
válasz SystemRoot #49908 üzenetére
Pocsék, a szopránt nem tudja kiénekelni, csak egy oktávval lejjebb. Nem úgy mint ő: [link]
x gon' give it to ya
-
rarri
senior tag
válasz SystemRoot #49916 üzenetére
Szerintem nagyon ott van a Therion ! Nekem egy zenében a szenvedély a lényeg, és hogy " beledögöljek " az érzésbe, annyira hasson rám amikor hallgatom. Ez megvan a Therionban.
Szép napot szeretnék kívánni Mindenkinek !
9-re viszem Bettikét orvoshoz, mert szegénykém nagyon köhög. De erős kislány, biztosan hamar meggyógyul.Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest