- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Aktív témák
-
Dylen
senior tag
válasz
bandus #22690 üzenetére
Én meg még mindig azt mondom, hogy talán azért nem tették szóvá, mert nem volt olyan nehéz.
Több generáció tankönyvei hevernek a padlásunkon és szembetűnő a különbség. A régi könyvek általában kicsik, sok köztük feketefehér, lapjaik vékonyak. Amiket én használtam, azok már színesek, nagyobbak és nehezebbek is. A maiak pedig: gyakorlatom alatt több osztályban is tanítottam. Tapasztalat alapján mondom, hogy már az alsósok könyvei is rohadt nehezek. Általában A4es méretűek (de olyanok, hogy nem fértek bele az A4es mappámba...) a lapjaik kifejezetten vastagok és nehezek. És akkor van tankönyv, munkafüzet, kiegészítő gyakorlókönyv, rendes füzet és munkafüzet is. És ez csak egy tárgy.(#22695) bandus: egyetértek azzal, hogy az iskolában kellene hagyni azt, amit nem muszáj hazavinni minden nap.
-
1010
őstag
válasz
bandus #22679 üzenetére
ezzel en is igy voltam,senkit nem erdekelt,es megse lett baj,meg a tanarok is sok szart megvetetnek alatalanosba,
de szegeny szakmunkas tanulot nem kell sajnalni.ok este hatig mulyej gyakrolaton vannak,
meg hasonlo parosagok,es meg fizetest se kapnak erte.mindig csak szegeny kis kicsog alatalanos iskolasoakt siratjak,pedig kozep suliba es okj ra is jar(t) valaki,ott is kell am cipekedni,sot szegeny munkasok is mennyit cipekednak,viszik a teglat,a deszkat.
-
1010
őstag
válasz
bandus #22141 üzenetére
minek etetd az ingyen eloket,el lehet menni dolgzni,es senki ne mondja hogy nem tehet rola mert bizony tehet,
teszkoba mindig van hely aru feltoltonek.
az pedig hogy gyerekuk van csak azt erosito hogy belolunk probalnak elni es ti eltartjatok oket,
en semmit nem adok meg pofan is vagom ha oda merszel jonni.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
bandus #19453 üzenetére
gúgli első találat...
monnyuk én is úgy emléxem, hogy van direkt névjegy opció, csak itthon elég kevés winem, és annál is kevesebb word-öm van.
mod: ja, hogy a teljes office csomagban... én 90%-ban a wordöt, 9%-ban az excelt, 1%-ban a powerpointot használom, a maradékon osztozik az összes többi progi.
-
Winner_hun
félisten
-
ngabor2
nagyúr
mán szótam nekilye... nem érdekelte.
bubu: az ellen nem véééd...
más: megnéztem a htf legutóbbi részeit... nem tetszik
Aktív témák
- Opel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Battlefield 6
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest