- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
neduddki #15256 üzenetére
Fogalmam sincs mennyit csipegethet az enyém - de hogy lassan ideje lenne belenézni a az íróm tálcájába pókok után kutatva, az biztos
Pár éve tudomásul vettem, hogy úgysem tudok naprakész lenni a géppel, úgyhogy nem is nagyon erőltettem
Kukac: egy rendszer újrahúzás már az enyémre is ráférne...
-
Racecam
nagyúr
válasz
neduddki #15249 üzenetére
Mostanában mindig csak lebaszást kapok Tőled.
Még a Szamár sem kapott ennyit, amikor projektor épített.Milyen kompenzálás, kétmagos AMD is akkor volt már amikor még arany áron adták, meg a 7800GTX-em is. A memókról nem is beszélve, mert annak le sem merem írni az akkor árát, ma utánam dobnák ha veszek egy pendive-ot.
Ja, 214T már meg sem említem.
Az egy jó vétel volt egyébként, ma sincs jobb 21'-os 4:3-as monitor a piacon.Szóval, haggyááá békén!!
-
fokukac
nagyúr
válasz
neduddki #14867 üzenetére
küldhetnél egy árlistát, lehet, hogy mégis újat veszek (evés közben jön az étvágy)
az uccsó mondatot nem értem.
meg ezt sem : "a vga a kersosoebb"Télapó : nemtom, Te hogy állsz vele, de nekem nincsen saját erőművem.
ráadásul épp' most számlázott ki 21 rugót az elmü, mondván, hogy ők úgy becsülik, hogy 500 kWh az én havi fogyasztásom (pedig csak 120) -
fokukac
nagyúr
válasz
neduddki #14859 üzenetére
pont gondolkozom rajta, hogy frissíteni kéne a gépem, hogy ne legyen már annyira tetűlassú, és hogy akadás nélkül le tudja játszani a hd videókat...
ehhez végül is elég volna egy alaplap-proci-memória kombináció-csere.
persze nem új, csak olcsó,
mondjujk kicsit használt, nem 5 éves, mint a mostani...
nemtom, belevágjak-e...
így egyben nem nagyon árulnak, külön meg macerás összeszedni... -
Racecam
nagyúr
válasz
neduddki #14754 üzenetére
Akkor most nem kíméllek meg. Röviden annyi a történet, hogy már több, mint egy éve néha rendszertelenül lefagyott, vagy újraindult a gépem, illetve bekapcsoláskor, kb. hetente egyszer-kétszer nem akart elindulni. A hiba lehetséges forrását, már kb. 2 hét alatt kiderítettem, kizárásos és egyéb, most nem részletezett titkos módon, de a javításra, vagyis SATA kábel cserére, csak mintegy másfél évvel később került sor. Mert a kábelek egy dobozban voltak a szekrényben és ez a tény már meghaladta az erőmet, győzött a lustaság, mert egészséges akartam lenni. Nemrég valami történhetett velem, beteg voltam vagy ilyesmi, mert egyszer csak gondoltam egyet és kicseréltem a kábeleket. Azóta minden jó. Mennyi szenvedést megspórolhattam volna....
És most aludni mék...
Jó éjtet!!
-
-
Racecam
nagyúr
válasz
neduddki #14748 üzenetére
Miért lenne szétcseszve, bár nem tudom, minek megyek bele ilyen vitákba, írhatnál oda nyugodtan. Az összes olyan ember aki csak szétcseszte, itt van, úgyhogy ott nem zavarna senki. Csak éppen azok is eltűntek onnan, akik a legnagyobb szájjal reklamáltak.
Mindegy, hagyjuk...
-
Bubu79
addikt
válasz
neduddki #13418 üzenetére
Néztem biza, sajgott is a szívem, hogy nem jártam még arra
Jó reggelt az érkezőknek
Csapok a kezemre - két hsz egy percen belül
Véncsont: Nem hiszem, hogy az illetékes erre járna - ha összfutnál esetleg vele üzenném neki, hogy szeretettel várom egy csevejre, lenne mit mondanom neki
-
Bubu79
addikt
válasz
neduddki #13314 üzenetére
Hihetetlen, hogy van még ember aki nem a pálmafákra, meg a tengerpartra gondol, ha nyaralásról van szó
Gyönyörű helynek tűnik
Hegyek, erdők, vízesések - mind mind olyan csodája a természetnek, amit muszáj látni, érezni, bebarangolni - csodálatos a világ...
Mezőföldi gyerekként meglehetősen nagy hatással vannak rám a hegyek - a lapos pusztához szokott szemem egyszerűen nem tud betelni a látványukkal
[B]Vistaboy:/B] Állítólag a férfi 100kg-nál kezdődik - hát nem tudom
Én is tagja vagyok a klubnak
-
-
poffsoft
veterán
válasz
neduddki #9359 üzenetére
[link]
...
ha hozzászólsz:
* a helyesírásra és az érthető fogalmazásra figyelj oda. Sokkal nagyobb valószínűséggel kapsz választ egy összefogott, érthetően tagolt kérdésre, mint egy betűhalmazra.
* ha 4 percen belül eszedbe jut még valami a hozzászólásod után, akkor használd a MOD gombot.
* ha egy hozzászólásra válaszolsz, akkor azt a Válasz gombbal tedd, hogy visszakereshető legyen a thread. Ha 1-2 szavas választ akarsz adni több hozzászólásra, akkor azt az átláthatóság érdekében lehetőleg 1 hozzászólásba hozd össze.
* a privát üzenetek, mint a nevük is mutatja, magánlevelezésnek minősülnek. Se a moderátorok, se a házigazdák nem látnak bele. Ezért a másik fél hozzájárulása nélkül ne közöld részletekben se.
....rarri: Persze, nem forgolódom álmatlanul miatta éjjel
-
-
-
Bubu79
addikt
válasz
neduddki #8503 üzenetére
Pár éve a kórházban amikor megláttam a műtős srácot, majdnem felvihogtam, hogy mit akar egy alacsony, vékony emberke egy hozzám hasonló 100kg-os emberrel - aztán amikor kitoltak a műtőből, kiderült, hogy lazán pakolászik ide-oda...
Tanulságos volt
Szőrinek simán el tudnék képzelni egy laza nyaktekergetést
-
BlacKSouL
addikt
válasz
neduddki #8243 üzenetére
De azé dugnád mint a lopott biciklit..
Mer gondolom nem vagyok ezzel egyedül..
(Hogy a véreres lópéniszbe lehet így elcseszni egy közvetítést... 5 percig volt közvetítés, 5 percig nem...de mindig azokban az 5 percekben, mikor valaki gólt rúgott... hát eszemfaszommegáll, de tényleg...)(Mer ha egy unalmas csoportmeccsen van, akkor nem érdekel, de hát nebasszamámegaveresseggűpatásördög hogy a 21.században ilyen szar a technika)(A laktanyában nincs is 21 százd)(Ha a döntőn van ez, akkor se rúgnak valagba néhány embert?)
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Filmvilág
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 3700X/GeForce RTX 3080/16GB DDR4 RAM/1.25TB SSD+ 2.5TB HDD konfig eladó
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- FBT - 5x VIVE Tracker 3.0 + 3x SteamVR Base Station 2.0 Komplett csomag
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium Új eredeti Apple akkuval, USA model
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest