- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Hirdetés
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
PazsitZ #39936 üzenetére
Telet nem láttam errefelé nagyon régen. Nem, három centi hó és latyak, meg mínusz 5 fok nem számít télnek.
Pisztillus: Kösz, de remélem a szervezetem megbírkózik vele egymagában.
frame>24: Túl nehéz volt lenyomni az utolsó falatokat ahhoz, hogy most csak úgy útjukra bocsássam őket.
-
válasz
PazsitZ #39936 üzenetére
Szia!
Ettől tartok én is, hogy így lesz... No, nem mint ha nem szeretném a telet is, csak a hirtelen váltással van gondom. Ma is volt elég "kergemarha" a patikában, hát majd akkor mi lesz...
Frame: Bizony, jó dolog ám az is!
Bub0rek: Vannak szempontok ami miatt jó lenne (pl. energia- és gázfogyasztás, sok embernek a közérzete), és vannak szempontok ami miatt nem (pl. áttelelő kártevők, síelők hóhiánya). A tudósok meg megosztottak a kérdésben, de már többször hallottam, hogy a klímaváltozás miatt belőlünk is mediterrán térség lesz.
-
PazsitZ
addikt
válasz
PazsitZ #32649 üzenetére
Megismételtem a múltkori biciklizek és hamburgert zabálok részegen sztorit.
Közben belefutottam a rendőrökbe, valakit épp igazoltattak, hát engem is.
Egyik kezemben a hambi, binga magamnak támasztva és egy kézzel operáltam ki nagy nehezen a zakómból a pénztárcát.
Kérdezik a nevem, Pázsit gagyogom, pedig rajta van az is a személyin ugye..., közben meg ott kómázok, mint egy zombi.
Fatert viszonylag ismerik a helyi rendőrök -azért csak jó kis városban lakni-, szerintem csak ezért úsztam meg az "ittasan biciklizés" büntetést. Annyit mondtak, hogy innen inkább toljam a biciklit.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
PazsitZ #22967 üzenetére
de a legjobb, hogy 30 perccel később még hivatkozik is a kivágott jelenetre, és aki nem ismeri az eredeti filmet, az nem nagyon érti miről is van szó
én már rengeteget anyáztam emiatt, ezért nem is nézem csak megy a sarokban, és néha 1-1 jelenetre odafigyelek.Egyébként meg sejtheted, a filmidő veszteség, a reklámidő nyereség. Te melyiket csökkentenéd a másik javára?
-
Tim82
félisten
válasz
PazsitZ #16207 üzenetére
Amennyire én tudom, nincs elmentve a jelszava. Tényleg egyszerűbb volna egyébként.
A srác gimnáziumi osztálytársam volt, tehát kb. a gimnáziumi osztálytársak + még esetleg 10 ember a közös ismerős - ez úgy cirka 40 ember a 414-ből...
Úgyhogy marad, hogy írok az emailcímre, ami a linkeden meg van adva, köszönöm.
Rarri: nem erről van szó, nem az én ismerőseimnek kellene küldeni (nálam is megvannak ezek a felosztások), hanem az eltűnt barátom 414 ismerősének, akiknek talán egytizedét ismerem én is...
Alapból egy ismerősöd összes ismerősének nem tudsz küldeni körlevelet, erre semmi lehetőséged nincs a rendszerben.
Aktív témák
Hirdetés
- Prémium Z77 félkonfig - i7-3770K + Asus P8Z77-V Deluxe + 32GB G.Skill 2400Mhz + Be quiet! hűt
- Thinkpad T16 GEN 1 16" Touch screen vPRO i5 1345U 32GB DDR5 512GB NVME SSD Lenovo Gar.
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest