- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
-
kételkedem
addikt
válasz
zolynet #24962 üzenetére
A papírhulladékot szelektíven gyűjtitek, ezzel környezettudatos magatartást tanusítva, vagy megy a többi közé?
Korábbi munkahelyemen csinos tömörítő rendszer darálta-tömörítette egy konténerbe a papírt, amit azután elszállítottak a papírgyárba. Volt rá példa, hogy a konténer olyan súlyosra sikerűlt, hogy a szállító autó első kerekei csak néha érték az úttestet. A sofőr biztosan megizzadt néhányszor míg a cél állomásra ért! -
Bubu79
addikt
válasz
zolynet #24321 üzenetére
A dolog sajna nem ilyen egyszerű - a túlóra és a készenlét abból adódik, hogy van két távfelügyelt berendezésünk - ha valamelyiknél gebasz van, akkor kocsiba be, ablakot le, egyesbe be
Tehát muszáj.
Remélem korrigálják - azért 30-32 rugó nem olyan összeg, amit egy vállrándítással elrendez az ember
-
-
rarri
senior tag
válasz
zolynet #23617 üzenetére
Örülök hogy jól érezted magad.
Mi nemrég jöttünk haza az élményfürdőből Pápáról,és nagyon jól éreztük magunkat.
Mindjárt mehetek túlórázni éjjelre, de hát nagyobb bajom ne legyen.
/ Norbinak üzenem / vénember / , hogy nem tudom miért kell mindig túlóráznunk , senki nem tudja. Talán túl kevés ember hagytak,és ehhez képest sok a meló, nem tudom igazából /
Szép estét kívánok mindenkinek !
Bon : Köszönöm szépen, aranyos vagy !
-
-
RoyalFlush
őstag
válasz
zolynet #23336 üzenetére
Köszi
Tegnap ismerősökkel kinéztünk a DVTK - Nyíregyháza meccsre. A hangulatra nem lehetett panasz.
-
NoLF
veterán
válasz
zolynet #23312 üzenetére
ennyi. ha megkúr, tegye, belefér félévente egy bünti.
így viszont a lelkiismeretem is nyugodt, hisz fizetek a bkv-nak havonta rendszeresen, és nem érzem azt sem hogy lehúznának (a teljes árú bérletet nem fogom kifizetni nekik ilyen szolgáltatásért, különben is diák vagyok, csak nincs jogom diákbérletet használni, merthogy távoktatáson tanulok. a suliba meg fizetek félévente 150ezret, szóval kussolhat a bkv.) -
AMD Power
titán
válasz
zolynet #23140 üzenetére
De ha jól látom a Lehel tér és a Podmaniczky u között van három párhuzamos utca ami nincs benne abban az zónában....
Bulcsú , Dévai és a Lőportál utca.
-
NoLF
veterán
válasz
zolynet #23045 üzenetére
fél6kor kelés, hogy elérjem a kecskemét-budapest 6.20-as buszt.
kiérek az állomásra időben, csak 6.20as busz nem létezik. hiába írta a nagy tudású internetes menetrend hogy minden tanítási napon van, hát nincs. 6.30as van, de azzal már tuti elkések. de van 6.15, ami viszont örkényig a régi 5ösön megy, aztán pályán, s addig minden kutyaszarnál megáll, lehet próbálkozni felérni időben.7.50re fel is értem a népligetbe, ott már hívtam a kollégákat hogy kések.
persze elférni nem lehet a buszon, hisz 460ezren vannak rajta, az hogy a lábamat semmilyen irányba nem tudom becsomagolni két ülés közé, már az én problémám.s persze a villamos is akkor indul el, mire végre a heti csomagommal felmászok a lépcső tetejére. szinte a többi utas még integetett is.
de sebaj, hisz 4 perc múlva már ott is a következő. thököly-hungária kereszteződésnél leszállok, fél órát várok hogy átmehessek az úton, így pont lekésem a 7es buszt ami elvinne a bosnyákig. végigcaplatok hát a thökölyn, közben megállok mindkét 7es megállóban 3-4 percre, hátha jön egy busz. nem jön. természetesen mikor két megálló közt tartok bandukolva, akkor 2 busz is elmegy mellettem. innen már fel is adtam, gyalog értem be 8.25re, s egyből kapom a lebaszást a különféle dolgokért amit a múlt héten voltam képes elkövetni a raktárban.
hörr.
-
venember83
nagyúr
válasz
zolynet #22876 üzenetére
Most nem azért, de azt akarja tudni, hogy milyen Civichez hasonló autó van. Ha Civic, akkor már megvan a kiszemelt. Ezért kár Honda témába irányítani. Bár mindegy, hova megy, mindegyik témában csak a japán autókat ajánlják, mintha a többi autógyár nem is létezne, vagy szekereket gyártana.
-
pohár
félisten
válasz
zolynet #22836 üzenetére
Nah ecsém, te aztán laza egy napot tartottál
Nekem nem volt fenékig tejfel a mai nap: reggel zh, semmi kaja nem volt itthon, szendvicset ettem, tegnap meg meg voltam halva a másnaposságtól, ráadásul felkeltem délután, mehettem tesire focizni
Mondjuk kicsit felrázódtam tőle, sőőőt részegen olyan rémálmom volt, hogy arra ijedtem fel hogy anyááád mi van már
Nah mondom Bacardi + Mézes Vilmost sose iszok egy éjszaka alatt, még a belem is tönkrevágta...Bocsi a szófosásért
-
pohár
félisten
válasz
zolynet #21764 üzenetére
Nah a detox-szal viccelődni nem jóóó
Egyszer majd odakerülsz, aztán nézhetsz...Nekem még annyira nem sikerült leinnom magam hogy detox legyen a vége, pedig év elején egy 5.55 ezrelékes alkoholszinttel mentem bulizni, a véralkohol-kalkulátor azt mondta, hogy 5.5-től halálos...
Most akkor én vagyok hülye vagy a kalkulátor
Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest