- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
Aktív témák
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Bubu79 #42663 üzenetére
Erre is gondoltam, de mi a javaslat? Az asztalimat anno egész jól összeraktam, megy magának, úgyhogy egy ideje nem vagyok otthon ilyesmi szoftverekben, nem volt rá szükségem.
Ja, amíg nincs meg a router jövőhéten, addig dugdosom a netet, illetve pendrive üzemmód van, de a legzseniálisabb, mutatja agykapacitásom végességét, pláne hétköznap éjjel: telefonomból kivettem a kártyát, laptopba végre tudok k.rvagyorsan olvasni és menteni róla, lehúztam 126 MB képet meg videót, fogtam, összecsomagoltam, elküldtem freemailben a chello-s címemre, majd átdugtam a netet az asztali gépbe, beléptem és chellos mailben letöltöttem a 126 MB-ot.
Közben meg az egértől 5 centire itt a pendrive
-
-
-
bnss
veterán
válasz
Bubu79 #42425 üzenetére
Pannonnál vagyok előfizetéssel, nekem is van ez a 10k-s keret, no de akkor sem szeretném, ha valaki ilyen baromsággal lehúzna 10k-val. Az igaz, hogy manapság nem olyan nagy összeg ez - már akinek -, viszont nincs ennyi az egész havi számlám, és bőven van más fizetnivalója az embernek.
-
tildy
nagyúr
válasz
Bubu79 #42425 üzenetére
De van, de van de van!
előfizusnál nekem anno 2500 forintos keretem volt a trénél... Nem kellett semmit előre tölteni. Aztán megemelték 10re de akkora meg már eljöttem.
----------------------------------------
Akkor majd lesz. Vagy nem tudom. Nekem sem volt egy darabig tán.Aztán 2500, aztán 10000-es.
---------------------------------------- -
bnss
veterán
válasz
Bubu79 #42406 üzenetére
Szép estét!
"A vicces az, ha egy jóakaród a Te telefonszámodat adja meg egy ilyen helyen és azt sem tudod hol tudnád lemondani, vagy hogy mivel - mert gondolom a küldött SMS-ben nincsen apró betűs rész..."Többek között ezért sem adom meg akárkinek a telefonszámom, illetve írom ki a PH!-ra. Ha csak valaki mókás kedvében van és regisztrál az én számlámra...
-
Killing
addikt
válasz
Bubu79 #42406 üzenetére
Az egyik hasonló 'szolgáltató' nekem magától küldte a SMS-ben (naná hogy emelt díjas) a cuccokat. És nem fizettem elő semmire, nem rendeltem ilyen emelt díjas marhaságot. Így ~3000 forinttal rövidítettek meg.
És még ilyen IQ teszt szerűséget sem töltöttem ki, nem adtam meg a neten a számomat. -
kételkedem
addikt
válasz
Bubu79 #42395 üzenetére
Munkatársammal éppen erről beszéltünk. Mondja, hogy de hát ez becsapás, lehúzás és az állam miért nem csinál ezzel valamit. Megemlítettem, hogy fel kellene már végre nőni és nem ész nélkül kattintgatni, meg megadni a személyes adatokat, telefonszámot egyebeket. El kellene olvasni, hogy mi mennyibe kerül. Nem az államra mutogatni, hogy a csalók lenyúlták a pénzemet és csináljon valaki valamit. Sajnos nem tudtam meggyőzni.
-
Killing
addikt
válasz
Bubu79 #42244 üzenetére
Új suliról szó sincs. Pupák meg nem vagyok.
Van baráti köröm is, egyedül csak az izzadással van bajom, mert tavaly beizzadtam, és a mögöttem ülők megjegyezték hogy van testszagom, pedig alaposan tisztálkodom. Azóta mindig azon izgulok hogy vajon mikor vágják ezt a fejemhez.
Üldözési mániának számít az, hogy úgyérzem, engem beszélnek ki a hátam mögött? Ebből kifolyóan érzem azt hogy néznek. -
tildy
nagyúr
válasz
Bubu79 #42002 üzenetére
Aztán ráeszméltem, hogy kalapácsot reszelgetni nem éppen szórakoztató számomra, úgyhogy inkább átnyergeltem ipari elektróra, ott meg már angolul tanítottak...
Akkor csak ezt értettem félre....
Sikeresen...
Egy tő , nem egy tő, 3 pasimból 3 ki nem állhatta/ja...tiv61us : de van neve. De nekem így esik jól. Ahogyan neked meg a Mary.
A Lajos nevet meg nem szeretem. Ő sem.
Louisnak meg nem fogom mondani.
Ergo marad:
-Esm
-Esmein
-párom
Mikor melyik tetszik. -
tildy
nagyúr
válasz
Bubu79 #41989 üzenetére
Miért van az, hogy a férfiak jó része utálja a németet? Eddig akivel beszéltem, mind azt mondta, hogy kemény a hangzása, és nem tetszik neki....Ehhh.
De ha már nyelvtanulás, kéne nézni párom gépén top geart, meg szedni le hozzá inglish feliratot.Vagy aludni, vagy valami.
Utálok egész este egyedül lenni -
-
Mawyx
őstag
válasz
Bubu79 #41900 üzenetére
Nem hajszín, csak egy példa volt.
Egy másik nagyon jó tulajdonságomat szeretném kihangsúlyozni, amiről beszélgettünk valakivel és most leírnám, hogy nem-nem, e felől nincs kétségem, hogy mi van, nem kétségtelen, hanem én nekem nincsen kétségem felőle, ez így fontos, így volt szó róla....
Győzött a külön írás, köszönöm NoLFi -
válasz
Bubu79 #41888 üzenetére
Pedig csak bele kellene gondolni, miért is az a dolgozat... Anno nálunk is volt ilyen - szintfelmérésre. Azaz a tanár arra volt kíváncsi, hogy honnan is kezdje el leadni az anyagot, mennyit ismételjen, stb. De valójában ő is csak le akart gyilkolni minket, meg jól megszívatni...
Killing: Most nem azért, de ha az alapfokú nyelvvizsga nem érne semmit, akkor foglalkoznának még vele?
-
-
-
kételkedem
addikt
válasz
Bubu79 #41745 üzenetére
Az élményt havas esővel, vagy ónos esővel lehet fokozni, esetleg ezek váltakozásával. Ha a latyakos trutyit kamion vagy busz veri fel a szélvédőre, amit a fagyott ablaktörlőlapát képtelen lehúzni, akkor már csak mélyen fekvő, ködfoltos helyeken kell áthaladnunk ahhoz, hogy tökéletesen szórakozzunk!
-
Killing
addikt
válasz
Bubu79 #41151 üzenetére
Nem tudom meddig húzta, de valószímű hogy nem talált benne sebességet, mert még mindig itt áll.
Főleg ez egy buszmegálló amibe betehénkedett, tehát ha faterom erre jár busszal (mivel buszvezető) akkor nagyon fog örülni a "mucle car"-nak. Ezt még tetézi az hogy éles kanyar jön, tehát ha a busz ki akarja kerülni, és jön valami őrül 120-al akkor bumm. Többen fogtak már itt villanykarót, nem egy mécsest szoktak hozni.
kételkedem: Ilyen nyugis helyekre nem járok. -
tildy
nagyúr
válasz
Bubu79 #41142 üzenetére
erre gondolsz?
Svéd volt. -
venember83
nagyúr
válasz
Bubu79 #41088 üzenetére
Csak könyvem van velük/róluk, bár a modernebb filmet láttam, igazándiból egyik se tetszett, a filmben talán egy jelenet volt, ami megfogott. Nem az igazi egy másfél órás filmet nézve.
Creative: Miért a múlt idő. Még mindig háklisak, főleg a Creative által meghajtónak nevezett bithalmazzal használva. Inkább alaplapi, mint Creative. Vagy ugye Via Envy24, mostanság szerencsére van opció, ott a Xonar meg pár félprofi-profi hangkártya normális driverkörítéssel.
ng2: Munkanap? Ne ijesztgess.
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Viccrovat
- Battlefield 6
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OTP Bank topic
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest