- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
kételkedem
addikt
válasz
Killing #40060 üzenetére
Szurkoljanak a szakemberek!
-
Tim82
félisten
válasz
Killing #39901 üzenetére
Én 16 évesen szoktam rá - 10 évig dohányoztam, majd 8 hónapra leszoktam. Péntek este meg vettem újra egy doboz cigit, mert megkívántam - Corvintetőn söröztünk, körülöttem mindenki dohányzott, és már nem járok senkivel, akit zavarna a bagószag.
Vagy a felét elszívtam ott a doboznak, a másik feléhez meg azóta hozzá sem nyúltam.
-
-
válasz
Killing #39620 üzenetére
Hát nem egy halk munkahely, az biztos. Meg a V43 sorozatnak a rugózása sem az igazi, és ezen a szekunder gumirugózás beépítése sem tudott teljesen segíteni. Rossz pályán pattog, mint a labda. De attól még egyszer megpróbálok kijárni egy mozdonyon utazási engedélyt - feltéve ha adnak még ilyet.
Bon: Igen, utánaolvasgattam annak is. Jó éjt, jó pihenést!
-
-
-
venember83
nagyúr
válasz
Killing #39206 üzenetére
Az meg ugye megint más kérdés, hogy Olaszország válogatottja emberemlékezet óta mindig kint van VB-n és EB-n, a magyar labdarúgó csapat meg utoljára rendkívül régen látott világversenyt résztvevőként, azt hiszem, Mexikóban, amikor te még meg sem voltál születve (1986).
-
válasz
Killing #39005 üzenetére
Sejtettem, hogy tudod, de nem lehetett kihagyni...
1010: Hát igen, vannak árak... De mint írtam, a hivatalos fotós nem biztos, hogy elkapott volna olyan pillanatokat, mint én, aki elsősorban azért fotózott, mert szeretek fotózni. Pl. a készülődések, a menyasszony első feltűnése a menyasszonyi ill. már a menyecskeruhában, csokordobás, stb. Nem egyszerű kérdés, de itt biztos, hogy jó volt ez így, már csak azért is, mert nem voltam egyedül. Így aztán a sok fotóból csak összejön egy jó album, és még ott van a videó is.
-
-
csapos2
addikt
válasz
Killing #38663 üzenetére
Ez aljas rágalom.
Kócos: Tulajdonképpen el kellett volna már mondanom...az a helyzet, hogy elindultunk feléd, 3 lány és jómagam. De útközben valami arra késztetett, hogy inkább aludjunk meg valahol, hisz hosszú az út hozzád. És itt jön a feketeleves számodra. Reggel sátorban ébredtem, és a lányok nem voltak hajlandóak tovább tűrtzőzni. Sajnálom. ;-]
-
Psychonaut
veterán
válasz
Killing #38385 üzenetére
Ez nem igaz. Mindenki nyomja, hogy az angol csajok így rondák, az angol csajok úgy rondák...baromság. Vagy az is lehet, hogy rohadt sok a külföldi csaj Angliában, de szerintem csak simán átlagosak, sőt van 1-2 kifejezetten szép is.
SZERK: szerintem ez sem igaz, vannak máshol is nagyon szép lányok/nők. De a népességhez viszonyított arányuk itt a legmagasabb.
Aktív témák
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Linux felhasználók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Goddess of Victory:Nikke
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest