- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
-
ádyz
addikt
rarri, lehetséges, nem kizárt!...
Mellesleg, [link@bocs]
-
kételkedem
addikt
Az autóipari beszállító cégekre (is) nagyon rossz idők járnak. A városunk két legnagyobb foglalkoztatója a GE lámpagyára, ami autóba való hagyományos izzókat gyárt, a másik a Caroflex fékbetétgyár. Mind a kettőnek jelentősen esett a megrendelése és ugyan úgy védekeznek mint nálatok, vagy Blackiéknál.
-
-
kételkedem
addikt
Mesélj kérlek!
ngabor: engem természetesen ebben is a vizes ficsör fogott meg. Ha a billentyűzetre öntök egy pohár vizet, alul egy kis nyíláson folyik ki. Most, hogy nézegetem az új masinákat, rá kellett jönnöm, hogy az én Compaq Evo N1015v gépem egy kissé elavult.
-
Str8 sk8r
őstag
...ez nem leragadás, csak neked ez jön be...
...nállam kicsit furi, mert a hangulatomtól függ, hogy épp milyen zenét hallgatnék épp szívesen...
...nekem nem egyszerüen a zene, hanem a hangulat teccik amit kelt...
...
...Phil...szerintem olyan mint egy piros koktélpoharat nyalogató béka-rabbi...
...
-
Str8 sk8r
őstag
...nincs saját stílusom, profi vagyok...
...áh dehogy...de tényleg: zeneileg mindenevő vagyok...
...szeretem az operát, a klasszikus zenét(nagy kedvenc: J.S.Bach), a régi királyokat, és a kevésbé királyokat is, és persze a mai zenéket is kedvelem egytől egyig, csak legyen a maga kategóriájában hallgatható...
...
...ádyz: nálam a "nyelv nélküli fehér kalapos" a befutó... viszont a szemei nézhetnék egymást...
...
-
Str8 sk8r
őstag
...nem buta kérdés hiszen egy átlagos hangfalben csak egy, max kettő van...
...ha mondjuk feltételezné valaki hogy egy 7.1-es rendszerhez kell, elárulom oda is elég lenne ezekből 7db...
...ezek spéci zenekari hangszórók, és nekem pedig van egy 2X1600W-os kihangosító erősítőm, és ahoz építek egy megfelelő hagfalat, amivel rendezvényeken tudok hangosítani(pl. sulidiszkó, iskolabál, stb)...
...
-
Str8 sk8r
őstag
...szia rarri, helló mindenki...
...szép az idő, jó a kedvem...
...főleg, hogy holnap megyek az új magassugárzóimért, szám szerint 8 bd-ért...
...
-
-
kételkedem
addikt
Szívj egy kis héliumot és egész estés vidám műsort tudsz előadni a családnak és meghívott barátoknak. Érzéstelenített szájjal, héliumos tüdővel próbálgass valamilyen nyelvtörőt. Pl bedezodorozott moszkvicssluszkulcs, Jamaika a jamaikaiaké! stb
A kaján vigyor mögött sajnállak ám!
-
kételkedem
addikt
Lehet, hogy csak fedősztori és most együtt söröznek valahol?
Csak poén akart lenni, remélem hamarosan hazaérnek!
Öröm a gyerekeimnek főzni. Ma én főztem az ebédet. Már ebédre is annyit ettek mint egy éhes felnőtt és most vacsorára eltüntetik az ebéd maradékát.
Sziasztok!
Most látom, Blackinek is a piálás jutott az eszébe
-
-
Én nem nevezném őrültségnek. Megtapasztaltál mindent az életből: azt is, amit akartál, (meg ezek szerint) azt is, amit nem. Sok emberrel ellentétben ezt képes vagy a magad javára fordítani, erőt meríteni belőle. S ezen tapasztalatok birtokában képes vagy másokat is a helyes irányba terelni, vagy legalább is megmutatni nekik, szerinted melyik az. Én ilyennek ismertelek meg itt a fórumon, és ezeket a tulajdonságokat is szeretem benned.
-
bnss
veterán
Vannak nálam is hasonlóságok, próbálok minél tudatosabban vásárolni, félre is rakni egy keveset, bár egyelőre minden komolyabb kiadásom jegelve van - későbbiekben jól fog jönni. Szerencsére jól sikerült órarendet összeraknom, tudok majd aránylag sokat dolgozni szorgalmi időszakban, ennek örülök.
-
-
-
Algieba
őstag
"a lét alapja ennyire sivár"
Az alapról írtam, a felépítményéről, nem.Oh, én nagyon is élvezem az egyszerű apróságait a létemnek. Ahogy június elején végigkóstolom a szerelem gyümölcseit: a szamócát, a cseresznyét és a málnát. És vigyorgok a bazsarózsák illatától. Vagy éppen a hajnalok szépségétől. Oké, a hajnalok annyira szépek, hogy örömömben sírok.
És senkit sem hallottam még olyan erővel bőgni, mint önmagamat, amikor átjár a felismerés, hogy mindezt el fogom veszíteni önmagammal együtt. Ismét csak x tömegű szerves törmelék leszek, amit pillanatok alatt feldolgoz a Természet.Ez aztán a szívás...
Igaz, a nagy körforgás teljesen logikus és tökéletes folyamat. Csak éppen nem vigasztal, mert mire föl az egész móka, ha fene nagy sírás a vége??
Szerk.:
Oké, akkor légy szíves, magyarázzátok el egy afrikai embernek a gyermek értékét, akinek fogalma sincs a születésszabályozásról, hogy a sokadik utódját még se verje már agyon, csak azért, mert nem tudja etetni...
Elképzelni sem tudjátok, hogy a Föld egyes részein mekkora embertömeg él! És a gyermekek élete, akár a kivert ebeké.De semmi baj. Mert mi kulturáltak vagyunk, és pontosan tudjuk, hogy a gyermek a mi jövőnk. Kár, hogy a jövőt közösen feléljük.
De tényleg, semmi gond. Semmiség az egész.
-
Racecam
nagyúr
Én nem így látom.
Gyerek nélkül szerintem nem lenne értelme az életnek. Nekem a gyermekeim a legnagyobb tetteim, amit ebben az életben létre tudok hozni. Számomra ők adják meg az életem igazi értelmét, nélkülük ha nem is élhetetlen, de üres lenne az életem. Én így érzem.
Aktív témák
- Háztartási gépek
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ford topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest