- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
Bubu79 #48398 üzenetére
Arról csak jó atyám tehet, lásd vezetéknév...
Amúgy meg aki okot ad főnökként a fikázásra, azt én is csak sajnálni tudom, megérteni nem. Sokáig voltam én is alkalmazott, s ezen idő alatt sok mindent tanultam. Legfőképpen azt, hogy én is ugyanolyan ember vagyok, mint bárki más, még akkor is, ha most éppen magas támlájú fotelben ülök.
A legrosszabb az a főnök, aki igen hamar elfelejti, hogy honnan jött. Az ilyet én sem kímélem... -
-
-
kételkedem
addikt
válasz
Bubu79 #48195 üzenetére
Nincs az étlapon bakonyi sertésborda!
Mondjuk helyette van Párolt vadkacsacombok cherrys áfonyamártással, burgonya pogácsávalBejött az élet! BMW, Kedves, wellness hétvége a Bakonyban...
Örülök neki, csak így tovább! -
-
tibi666
senior tag
válasz
Bubu79 #48055 üzenetére
a sufni xenonosokat én is gyűlölöm. ha rávillantok az enyémmél, visszavillant. aztán, ha "rajtafelejtem" a refit, még ő van felháborodva. mondjuk ez balesetveszélyesebb, mintha csak én nem látok tőle, de elgondolkodtathatja talán, hogy miért villogok.
jó dolog a xenon, ha rendesen be van állítva, és automata magasságállítós (az összes gyári ilyen).
én tegnap sötétben vezettem vissza székesfehérvárról debrecenbe, az autópályán is annyi majom van, hogy hihetetlen. beáll 20 méterre mögém, és vakít a tükörben. nekem csak a belső tükröm sötétedős, a külsőben ugyanúgy rettentő zavaró. mindenezt km-eken keresztül. felkapcsolom a hátsó ködlámpát, semmit nem reagál. tempomattal jöttem, 135-tel. gáz, 170re felmegyek, lerázom, vissza 135-re. 2 perc múlva újra a seggemben van. mire hazaértem, megfájdult a fejem.
-
-
válasz
Bubu79 #47376 üzenetére
Így van, minden relatív. Avagy nézőpont kérdése.
Csak a poén kedvéért: Anno egy bulizós srác lakott a fejem felett. Hajnali kettőkor már kezdett unalmas lenni a dolog, így ellentámadásba lendültem. A nehéztüzérség: Uhrin Benedek Kis patak című száma a szekrény tetején elhelyezett hangfalszettből max hangerőn. Na azt a menekülést (és káromkodást), ami utána jött...
Kételkedem: Ez már csak így van!
-
NoLF
veterán
válasz
Bubu79 #47359 üzenetére
azt hiszem egy párszor már tárgyaltunk erről, de még mindig azt látom, hogy nálad is ez működik, mint ami általános - ami nem a te ízlésednek megfelelő, az ipari hulladék, tuctuc baromság, stb jelzőket kap.
én miért nem ócsárolom azt a zenét ami nem tetszik? mert - félreértés ne essék - bizony az ipari hulladék (vivatv és társai által favorizált tátogó nagymellű bulákkal tömött klipek és az ütemtelen fantáziátlan kreálmányok és az értelmes elektronikus zenék között igencsak nagy különbség van. én sem mondom semmilyen normálisabb rockra vagy metálra hogy fos, mert igenis kihallom belőle, hogy igényes zenéről van-e szó. az, hogy nem az én ízlésemnek megfelelő, még nem jelenti egyértelműen azt, hogy fikáznom kellene...most így a hsz végére egyébként elbizonytalanodtam, hogy vajon mi a büdös francról beszélek én egyáltalán?
-
-
válasz
Bubu79 #47345 üzenetére
Lehet, hogy én vagyok a helikopter, de egy ideje már függő vagy, nem?
(Avagy úgy is mondhatnám, nálad előrébb jár a mérgezés...
)
Algieba: Kidus megjegyzésétől nem kell a falnak menni. Ő végül is csak annyit mondott, hogy a legtöbb egyéni avatarhoz képest a tiéd annyira egyszerű, mint a nem egyéni avatarok - és ez így is van, mert egy nem egyéni avatarból készült. De a csillagok neki is nagyon tetszettek rajta.
Szerintem dobd át nyugodtan a request-be.
-
válasz
Bubu79 #47244 üzenetére
Egyem azt a kis szívedet...
(Tudod, sóval, borssal és kiskanállal...
)
Amúgy meg dumáltunk egy jót, Tim szemügyre vette az X40-t és az NC8000-t. Meg odaadtam neki tesztelni egy videokarcsit, ha tudja használni, akkor megveszi.
Kételkedem: Pedig itt elég nagy segítséget adtam a képek eredetét illetően...
-
kételkedem
addikt
válasz
Bubu79 #47244 üzenetére
Váááááá!
Nem tudtam, hogy hozta őket össze jó soruk!
Ime a megfejtés! THXCsabee.: kezdő vagyol!
A hölgy lehet, hogy fiatal segítőt keres. Elvisz mondjuk Mexikóba egy körútra Te pedig cserébe viszed a csomagját, néha megmasszírozod a vállát, az ágya mellé készíted a gyógyszereit. -
Psychonaut
veterán
válasz
Bubu79 #47240 üzenetére
Nem tudom, nekem az a véleményem, hogy amíg ennek az egésznek az okozója ki nem kerül innen, addig elfogadom ezt is, sőt nevetek is rajta...de az a Blogout, ez meg az ON TOPIC, ha akarod meg sem nézed. Ok, ide nem feltétlen kellett volna "bereklámozni", ez igaz.
SZERK: téma lezárva.
-
-
válasz
Bubu79 #47190 üzenetére
Bizony ám! Tim nálam volt, az irodámban készültek a képek. Az a kis Portégé nagyon klassz gép ám... Dumáltunk egy jót, a sok beteg között felüdülés volt. A résztvevő gépek: HP NC8000, IBM X40, Toshiba Portégé R100 (mögötte egy Canon IP2500 tintaköpködő, a HP alatt meg egy Samsung SCX-4200 papírpörkölő).
-
Tim82
félisten
válasz
Bubu79 #47184 üzenetére
Tessék képcímeket nézegetni!
Ja, ja, remek beszélgetés volt. Más kérdés, hogy pont akkor vittem egy barátosném kávéfőzőjét is szervízbe (az nincs a képen
), így bazinagy SPAR-os szatyorral felszerelkezve állítottam be. De Old Poison Mixer udvariasan nem kérdezte meg, hogy nem egy köteg Fedél Nélkül rejlik-e a szatyor mélyén...
-
válasz
Bubu79 #47030 üzenetére
Hát igen, ezekre már ráfért a csere. Mondjuk én nem álltam volna neki, mert ugyan szerszámom sincs hozzá (de ez beszerezhető), meg kézügyességem sem (ez viszont pótolhatatlan). Gratulálok, ügyes vagy!
(Ettől persze még egy hasonló cipőben járó lap nálam sem kerül a kukába, mert kerítek valaki hozzáértőt, aki meggenerálozza.)
-
-
zolynet
veterán
válasz
Bubu79 #46695 üzenetére
Ezzel az egyévvel akkor nem lenne baj ha mondjuk level2-3körüli munka lenne. De azért azt elvádni (2009-ben, meg egyátalán) hogy 1évig akkor nem menjek, ha esetleg kapok egy jobb ajánlatot. Én azt mondom h a 0,5év az még úgy elfogadható feltétel lenne, de az 1év az sok. ~1hónapig volt főnököm, mert helyettesíteni mentem embereket. Nyílván ilyenkor (is) az ember a saját érdekeit helyezi előtérbe, azaz 0,5év után nem lenne lelkiismeretfurdalásom ha felmondanék.
na kicsit dolgozok, beüzemelek 2 desktopot
aludd ki magad, 'cccakát -
zolynet
veterán
válasz
Bubu79 #46692 üzenetére
Általában halálosan nyugodt vagyok 1-1 ilyen interjún, miután már nem egy van mögöttem. Az is simogatta a kis szívemet hogy volt egy olyan kérdés amire addig csak én adtam olyan választ, amire az IT vezető gondolt.
Az állást természetesen szeretném, ill még az hozzájön hogy a jelenlegiből minél hamarabb el, mert egyrészt a meló nem elégít ki, majommunka, másrészt koránkelés, sokműszak, és még ott van h mint a bunkók úgy vagyunk bejelentve. Akadt útközben még egy lehetőség egy banknál ahol lev1 support lenne, de hát ugye azon is már rég túlnöttem, viszont ott fix 8-17ig lenne, normálisan bejelentve. Csak egy bibi van hogy 1évet minimum vállalnom kéne hogy aki odavisz az ne süljön fel. Ő lenne a főnököm, már volt is, emberileg nagyon jó, jól osztja a munkákat is. Kicsit sokat beszél, de ez legyen a legnagyobb baja. Meg még bennt van vagy 10helyen a cv-m. Heti 5 helyre el tudom küldeni.
A korai keléssel egyet értünk. Ilyenkor szoktam azt mondani (bár nem vagyok vallásos) hogy Isten még egy kicsit gondolkodhatott volna.
-
zolynet
veterán
válasz
Bubu79 #46690 üzenetére
szevaszjóreggelt
akkor had szóljon
Csütörtökön nekiálltam 1órás otthoni webes személyiségzavarosvagye meg baltásgyilkos tesztnek, 30p után sql hibával elhaslat, mondom rohagggyatokel én még1x tuti nem megyek rá. Mondták is h látták h csak félig jutottam és h miért nem jelentkeztem be újra. Meee dógom vót ember....nem fogok 9ó meló után 2x1órát ezzel szarakodni.
Aztán tegnap mentem 2. körre interjúra, pesze a kiscsaj aki jelezte h mikorra és hova menjek elfelejtette közölni hogy 1,5órás lesz, én meg úgy gondoltam h 1ó parkoóórás bedobásos játék csak elég lesz. Na ez ki is derült rögötön fent, így felajánlották h a mélygarázsba álljak be, ok, még egy kör futás. Na akkor elkezdődött a teszt 1fele ami logikai, iq-s feladatból állt. Egésznap nemettem, hét tulnyomó részeében 4:45kor keltem, úgy leblokkoltam hogy namég. Most fordult velem először ilyen, ezt a részét sosem értettem. Na itt mondom már a szakmai teszre se kell mennem.
Erre aszongya semmi baj van ilyen szövegértési is, akkor azt.....mondtam is érzem h ez sokkal jobban fog menni. (főleg ha berendelsz két pizzát) Persze a tesztek időre mentek.
Az ment úgyahogy, de inkább szar lett az is. Aztán jött a szakmai teszt ott meg brillíroztam, remélem az nyom többet a latba. Kölcsönös szimpátiát érzek, reménykedni reménykedem, de nem élem bele magam, majd jöv hét csüt-ön jön a válasz. Hát ennyi.
Sztem kicsit túlspilázzák ezt a dolgot, ennyire nem kellene rámenni hogy mindenki sorozatgyilkos és tuti defektes, mert nekem kicsit ez jött le.megyek lefőzök egy erős kv-t
-
-
-
venember83
nagyúr
válasz
Bubu79 #46578 üzenetére
Igen, nem árt hozzá a négykerékmeghajtás opció, ha már nem gyárilag hátsókerekes.
Nekem minden oldalról tetszik, bár tény, hogy kicsit nagy, nem légies. Meg a csomagtartója se valami nagy, hátsó üléssorról nem is beszélve. Meg a fogyasztás. Szóval valóban nem tökéletes.
S ha már autó, most keresek bringaszállítót, amelyet hátra lehet felszerelni nem lépcsőshátú/kombi autóra. Mindenképpen kell egy, elég volt a csomagtartóban szállításból és a szétszedésből.
-
venember83
nagyúr
-
-
kételkedem
addikt
-
venember83
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Könyvajánló
- Sweet.tv - internetes TV
- Kuponkunyeráló
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- További aktív témák...
- Thinkpad T16 GEN 1 16" Touch screen vPRO i5 1345U 32GB DDR5 512GB NVME SSD Lenovo Gar.
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest