- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Nem érted. Ez ilyen.
Valaki megtervezte, valaki rábólintott a gyárban és gyártásba küldte. Az utasok meg isszák a levét, mert a hűtőkapacitása kisebb a rendszernek, mint kéne. Nem a karbantartáson múlik.
Úgyhogy ha busz és meleg van, akkor érdemes inkább elől helyet keresgélni, ott kisebb valószínűséggel kap az ember hőgutát...
-
Bubu79
addikt
Elárulok Neked egy titkot - a hazánkban nem kis számban közlekedő távolsági Volvo-kon van klíma és nyáron még üzemelni is szokott - de van egy kis bibi velük...
Elől hűt rendesen, de hátulra megesik, hogy már csak langyi szellő jut, mert alulméretes a rendszer - s hogy az ember közérzete még jobb legyen, a motor is hátul van, tökéletes szigetelés pedig nem létezik...
Plitvicét augusztus 20-án egy alig pár éves MAN-nal jártuk meg - volt benne minden, mi szem-szájnak ingere, de a klímája annak is hulladék volt...
És nem azért, mert nem járatta a sofőr, hanem mert ennyit tudott az a szerencsétlen pára...
-
Bubu79
addikt
Nyilvánvalóan eddig vártam rá, hogy kiugrathassam végre a nyulat a bokorból, hiszen egy évig forrt bennem a méreg mindazon dolgok miatt, amik akkor elhangzottak - csak az alkalomra vártam és végre meglett
És igen - életem a flém, jobban kötök, mint a friss beton - végre valaki felismerte
Hopp, még valami - semmilyen iTunest nem használok - alap, hogy úgy töltök le mindent illegálisan - a büntetésemet pedig csakis torrentel szeretném, mert úgy gyorsabban lent van
-
Bubu79
addikt
Az ország Média Cézárjával van dolgod - az én kezemben fut össze minden szál - a műsorszerkezettől elkezdve a csapásirányon át mindenbe van beleszólásom
És igen, rettenetesen rosszul esik, ha leszólják a szívügyemet - ha még az Esmeralda miatt is beszólsz, megkerestetlek és véged lesz, mint a botnak, mert nem tűröm a kritikát én sem
-
Bubu79
addikt
Mást sem látni tőled, csak kesergést, hogy mekkora sz@r egy ország - szépen becsomagolva, de a lényeg ez. Mert ez sincs, az sincs, máshol ez sem így működik, meg az sem.
"itthon emg csak most van erre valami gyenge jo magyaros probalkozas" - ezt nehéz igazán pozitív kritikának tekinteni
Pisztillus: Nem lehet, mennem kell melózni
-
Bubu79
addikt
Külhonban az ég kékebb, a fű zöldebb, a lányok szebbek, a sofőrök kulturáltabbak, a bürokrácia kisebb és még Mac-es dolgokból is sokkal sokkal több mindent megkapni, hiszen vannak dedikált macintosh boltok is.
A kérdés egyszerű - akkor hogy a bánatban lehetséges, hogy még mindig lakják ezt az országot - s vajon mi tarthat itthon egy olyan tisztán és világosan gondolkodó lényt is, mint tenmagad?
-
Psychonaut
veterán
Nekem mondod? Humán tagozatra járok, minden nap bemagyarázunk valamit egy ókori/középkori/újkori irodalmi műbe, anélkül, hogy bármiféle bizonyítékunk is lenne rá, hogy az az értelmezés a helyes.
Szerintem egy verset mindenkinek magának kell értelmeznie, nincs helyes értelmezés, nincs olyan, hogy a költő erre vagy arra gondolt. -
Tim82
félisten
Ja és ha már kesergünk ilyeneken, akkor a ló meghal, a madarak kirepülnek. Remélem, adtam Neked boronganivalót az este hátralévő részére.
-
7
addikt
Algieba nem így gondolja, engem meg hidegen hagy, hogy majmolás-e vagy sem. Megmosolyogtatott a gesztus, és tetszett, hogy vették a bátorságot, és jelmezekben házról házra járnak.
Ráadásul nem kértek cukorkát, hanem adni akartak, úgyhogy még azt se lehet mondani, hogy tarhálnak. Jövőre mindenképp készülök pár marék keménycukorkával vagy ilyesmivel, ha már kiöltöznek, és veszik a fáradságot, hogy eljöjjenek akár ide is.
-
tildy
nagyúr
Hát ja nonamemmel kapcsolatban is ezt akartam írni. Igen vannak íratlan szabályok, pl. fals információkat nem írunk, vagy ha mégis, akkor korrigáljuk magunkat és javítjuk a hibát....
Noname is akkora blődségeket magyaráz úgy mintha igaz lenne (múlt század eleje) mintha igaz lenne amit ír... -
ngabor2
nagyúr
-
Pisztillus
senior tag
Igen, de az a helyzet, hogy mivel Alapelvet nem sért, így nem lehet csak úgy kitenni - még csak olyan nagyon rászólni sem - szvsz. (Majd BE megcáfol, ha nincs igazam.) Így csak egy megoldás marad, bármennyire nehéz is az egy idő után: nem kell figyelembe venni, és ha nem muszáj, nem is kell rá reagálni. Tudom, nehéz ezt betartani, de a jelen helyzetben talán ez a legcélravezetőbb módszer.
Bon: Hát igen, ott is meg van kavarva az ember fia rendesen...
-
Bubu79
addikt
Én nem így tudom - tudtommal a NET (world-wide-web) egészen más nevéhez fűződik - épp tegnap láttam valamelyik Discovery-n egy filmet róla
-
adika91
csendes tag
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged