- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Kicsit bosszantó tud lenni, amikor a szabad napodon felzörgetnek hajnali hét órakor, hogy vazze megint lehalt ez a szar, nem megy az MSN és nem tudom megetetni a kedvenc tevémet már két napja, S.O.S. segíccsél, mer' megdöglik szegényke...
Igen - mondhatjuk, hogy iszonyatosan sz@rul ébredtem
Esmein: Mondom mezei user, vérpistike...
Pisztillus: Mentésnek helye nincs - ezúttal szopni fog, mint a torkosborz. Nem érdekel, hogy milyen fontos cuccok vannak rajta, nem érdekel, hogy pótolhatatlan családi fotók vannak rajta, az sem érdekel, hogy ha a kibontakozó írói tehetségének háromoldalas szösszenetét is letúrom - tanuljon belőle végre százhuszonhatodszorra... Elég volt.
-
kételkedem
addikt
Az egyik elektronikai boltban beüzemelve láttam egy Samu LED TV-t. Mondom a srácnak, hogy tudom, hogy kukacos vagyok, de ennek nagyon rossz képe van! Azt mondja, hogy a dvd jele gyenge a tv-hez! Vegyek 400k-ért tv-t, 50k-ért BR lejátszót? Hát nem! Nekem egyelőre marad a 72cm-es crt + dvd.
-
1010
őstag
discovery vel nem tom mi van
jo ideje semmi nezheto nincs rajta
vagy este 23 kor kezdik adni
a mythbusters van meg rajta egyedul,de sztem az meg penzhiannyal kuzd plusz otlet hiany mert mar nagyon unalmas es elnyujtott az is.a nat geo meg 0 ora kor adja a dolgait
vicc az egesz,es sirnak hogy zarjak be a piratebayt meg ne legyen letoltes,azt hiszem lemaradt a tv par evvel a jelentol terjesztesben
nem is tudom ha nalunk is lesz itunes,es nem csak zene lesz benne
hanme filmek es sorozatok akkor elszabadul a pokolja top gear kb az 1etlen enzheto musor az egesz vilagon
mondjuk nyomjak bele a penzt,es jo iranyba
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik
- Óra topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest