Aktív témák
-
rarri
senior tag
Hát igen, én is tudnék még tovább aludni. Egy másik fórumon is fenn vagyok, és ott van egy olyan topik, hogy alvászavarok. Képzeld, van aki napokig nem tud elaludni, és a végén hallucinál, és kikészül. Más meg iszonyatos mennyiségű gyógyszertől tud csak aludni,. Nagyon sajnálom őket...
Bon : Köszönöm szépen, aranyos vagy. Akkor lehet egyéni avatarom is, ha jókislány voltam.
-
tildy
nagyúr
Tényleg jó, csak kár hogy a szövegek 30%-át értettem, és abból hámoztam ki a dolgokat
Legközelebb feliratosra megyünk, amikor idegenül beszéltek a feliratot végig értettem.
WTF
Cirka 20 fok különbségJut eszembe, nem is tudtam , hogy az Economist reklámját Budapesten forgatták... Ma láttam a moziban
Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged