- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz
blueMerle #12704 üzenetére
Az jó, én tavaly előtt 40ft-ba vettem a megát, a sima zöld petkót meg 250ft-ba
Nekem is meg tudod mutatni azt a videót a telepedről amit te is láttál?Nem a Delobuch-ra gondoltam, mindjárt megkeresem mire gondoltam
Ilyen kis kanócos izé... De valami baszottnagyot szól!!Killing... ez nemsoksemmi
Nekem volt vagy 2 bombettatelepem, vagy 3 csomag rakéta (a nagyobb féléből), pár telepem, és vettem vagy 3 méter kanócot is -
pohár
félisten
válasz
blueMerle #12698 üzenetére
Ó, a jó Pirat meg Megatresk
Jó, a sima kis zöld nem élvezet, de attól felfele már elég szépet tud durranni egy-két petkó
Pl van az amelyiknek 100ft darabja, a neve nem jut már eszembeÉn is otthagynék simán 30-40 ezreket is a pyrotechnikusnál ha tehetném
Vannak olyan telepek nála, amik ilyen 25 ezresek, na azt megláttam, egyet fel is emeltem, volt vagy 20kg
De ezekkel a boltokban kapható cuccokkal az a baj, hogy kevés bennük az anyag és drága
Ezért kell pyrotechnikustól venni, ő olyan cuccokat árul, amiben anyag is van rendesen, és ahhoz képest igen olcsóakKilling... szlovákia igen nagy petárda és pyro cucc gyártó, ott engedélyezve van minden
-
pohár
félisten
válasz
blueMerle #12677 üzenetére
Extrém életet élsz hallod-e
Én a múltkor a mosógépből szedtem ki a ruhát úgy hogy be volt dugva, de 0-ra volt tekerve, ergo ki volt kapcsolva, belenyúltam a dobba, megfogtam a ruhát, és elkezdett zsibbadni a kezem
Na mondom mi ez, megnézem a másik kezemmel is, ugyanaz, mondom ez ráz bazdmeg
Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest