- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Aktív témák
-
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #40164 üzenetére
Balatongyörökön a strand összes büféjét végigpróbáltuk. Kartelbe tömörülve, nagyjából azonos árakkal dolgoznak. Szerencsére mindenhol elfogadható minőségű volt a kaja, egy helyen éreztük csak úgy, hogy féladagot kaptunk.
Most olvastam egy cikket ami a The New York Times hétvégi utazási mellékletében jelent meg Tokajról.
A szerző nemrégen tett borkóstoló körutat a körzetben, megállapítva, hogy az nincs a turisták által annyira agyonlátogatva, mint a kaliforniai borkészítés központja, a Napa-völgy vagy a franciaországi Burgundia. Az írás térképeket és több képet közölt Tokajról és különböző pincészetekről, ezenkívül részletes információval szolgált arról, hogyan lehet eljutni a térségbe, és hol, milyen áron lehet megszállni.
Bubu csapd fel a Timest, nézd meg, hol érdemes megszállni! -
-
NoLF
veterán
válasz
BlacKSouL #40151 üzenetére
én most voltam füreden a múlt héten két napot, vasárnap este 7kor odaestünk, becsüngettünk pár helyre, vagy kicsi volt, vagy drágálltuk, aztán találtunk egyet ami szép és jó is volt elfogadható áron, akkor mondtam csak hogy ma és holnap estére kellene, de sikerült megoldaniuk, még alkudtam is.
balaton mindig megoldható így.
-
válasz
BlacKSouL #40151 üzenetére
Na igen, ott nincs az, hogy ha nekem megy akkor a másiknak nehogy már jó legyen. És fogadni mernék lesz ez ott fordítva is, ott egymásért vannak, nem magukért.
Az én mentalitásom olyan, hogy próbálok segíteni ha tudok, de sajnos ahogy látom az életben ez
kúrváranagyon nem így van. -
Bubu79
addikt
-
venember83
nagyúr
válasz
BlacKSouL #40132 üzenetére
De disznó vagy. Pont a Transzbiharra kellett kivenned a szabadságod? Három napig ázhatunk az esőben és dagonyázhatunk a sárban bringákkal miattad. Szégyelld magad!
-
NoLF
veterán
válasz
BlacKSouL #40132 üzenetére
ugyan már. a negatív hozzáállás negatív eredményt hoz.
nem volt jó idő, kétségtelen.
de így nem izzadtunk sem főzés, sem dizsizés közben, és ekkora hullámokban sem fürödtem még a magyar tengerben, nagyon jó érzés volt.
egyáltalán nem izzadtam és nem forgolódtam a meleg miatt este sem, így a pihenésre is jutott idő.uff!
-
ngabor2
nagyúr
válasz
BlacKSouL #40023 üzenetére
A szörfösöket, vitorlázókat, horgászokat arra figyelmeztetik, hogy csak mentőmellényben szálljanak vízre, ha pedig bajba kerülnek, a vízi rendészet ingyenesen hívható, közvetlen számán, a 1817-es számon kérjenek segítséget.
tehát ha mentőmellényben fuldokolsz, akkor irány az első telefon (vagy vedd elő a mobilodat), és hívd a vízimentőket.
-
NoLF
veterán
válasz
BlacKSouL #39983 üzenetére
plasti dipre gondolsz? folyékony gumi
-
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #39977 üzenetére
Kívánom, hogy életed során legalább egy hét pontosan ilyen legyen!
A legmagasabb pontszám 462 volt, ennyivel juthattak be a hallgatók a Budapesti Corvinus Egyetem nemzetközi gazdálkodás szakára.
Hogyan lehet összevarázsolni ennyi pontot?
Kitűnő mindig minden tantárgyból, kitűnőre érettségizik emelt szakon, hibátlan felvételit ír. És még mi? Olimpikon, 3 felsőfokú nyelvvizsgája van, minden tárgyból országos versenyt nyert? -
Dylen
senior tag
-
NoLF
veterán
válasz
BlacKSouL #39904 üzenetére
lesz szél, intézkedtem. mi zamárdiba megyünk céges hétvégi mulatozásra, vad dezső pörkölve, másnap pedig harcsapaprikás túrós csuszával a menü,, mellé gondolom nagyon kevés fröccs, még kevesebb sör, és alig néminemű pálinka lesz a kísérő. szombat délelőtt pedig céges go-kart verseny, szurkoljatok, hátha egyenetlen az úttest!
-
venember83
nagyúr
válasz
BlacKSouL #39866 üzenetére
Nincs elérhető közelségben egy értelmező szótár? Ha nem felejtem el, akkor ma a melóhelyen utánanézek. Bár nem lenne meglepő, ha az Akadémia úgy gondolta volna, hogy ezt a kifejezést nem illik értelmező szótárba tenni. Amúgy én nem a fenékre gondolok, szerintem nem arra vonatkozik, de kéne valami hivatalos, megdönthetetlen forrás.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #39532 üzenetére
nnna, megvolt a szépasszony-völgy. 12 fokban embernyi vastag penésztakarók között, 230 éves pincében hűsöltünk egyet. Nem ám a kommerszek közül valamelyik puccparádés 20 éves frissen ásott kiglancolt, kimeszelt, kivilágított úripincében. Nemnem. Egy igazi középkori pincében ahova épphogycsak betört a rozsdamentes acéltartályok korszaka, egyébiránt a legtöbb bor még mindig fahordóban, és semmi úri huncutság. Csakis tiszta természetes penész és nedvesség. szolid 96%-os páratartalom.
Olyan édes fehér Muscat Ottonel-t hoztam haza, hogy a szőlőszemeket számolni lehet benne ivás közben. Eszméletlen.És a Szépasszony-völgyi ismert átok minket is elért. Pláne most volt vicces. 12 fokból kikocogtunk a 36 fokba
Egy egész picikét fejbeb...ott a borocska. (Na meg az 52%-os seprőpálinka...)
-
ToBeY
nagyúr
válasz
BlacKSouL #39297 üzenetére
A hozzászolásodnak első része így történt, a második része kicsit máshogy
- Ha nem javúlna,akkor jöjjön vissza csinálunk hasi ultrahangot,vérképet,röntgent (10/db) és aztán meglátjuk milyen kezelést kell allkalmazni.
És ez egy BP-i állatklinikán történt nem egy eldugott falu rendelőjébe.... -
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #38963 üzenetére
Ezt a meccset kivetítőn néztem a nyíregyházi Opel szalonban egy céges buli keretében.Nem az én cégem rendezte a bulit. Meccs előtt totó volt és tippelni is lehetett a félidő eredményére és a végeredményre is. A helyesen válaszolók és a helyesen tippelők ajándék csomagot nyertek. Korlátlan étel és italfogyasztás volt. Sült hal, sült kacsa, desszertnek meggyes rétes. Naményi alma pálinkát és csapolt sört ittam, ami remekül passzolt a kacsasülthöz.
Összességében jó volt a tegnap este!
-
-
venember83
nagyúr
válasz
BlacKSouL #38332 üzenetére
Elég link vagyok én.
Nem tudom, melyik számban, de tudom, hogy ilyesmi mélyebb hangon is előadott valami zenefélét az illető. Olyan régen volt, hogy már nem emlékszek. Régmúlt (vagy sosem volt) fiatalság.
Vagy tán Elnök úr lenne, és kevertem?
38334: Én meg másra, mint általában. De mindegy.
-
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #37610 üzenetére
Nem szeretnék olyan életszínvonalon élni, mint egy átlagos közmunkás. Az viszont elgondolkodtató, hogy aki három műszakban dolgozik a baromfinál és az előhűtött csirkét szedi le a szalagról alig kap néhány ezerrel többet, mint aki sétál az utcán a polgármesteri hivataltól kapott mellényben.
-
Tim82
félisten
válasz
BlacKSouL #37575 üzenetére
Járhattál volna rosszabbul is.
Tothgera30: pöcökegér nagyon nagy királyság. Legalábbis Thinkpad-eken.
-
válasz
BlacKSouL #37215 üzenetére
Itt Pr-Telecom, fel is hívom őket mi kell a Digitális adások fogásához, mennyibe kerül, mert alapból 19 digitális adás van, de csak a M1, M2, Suna, Duna Autonómia, TV2, RTL Klub, meg a Euronews van alapból, pedig van még ott néhány pl (National Geographic, AXN, Film+, Cool, SportKlub, Disney Channel, FEM3, Hír TV, ATV és a Private Spice) de ezek kódoltak
Szép napot, bár itt vakuznak, dörög, sötét van mint a fene, és tetejébe locsolnak is
-
tbs
addikt
válasz
BlacKSouL #36989 üzenetére
Hja, én mondjuk igazodom a forgalom ritmusához, őrült ritkán anyázom sebesség miatt...
Persze, ha csak 2en vagyunk a "pályán", akkor harc..!
Apropó, perverzeknek: nem akarunk egy gokartos estét szervezni..? G1Kart centert javasolnám hirtelen. 3x8perc körözés (bőven elég amúgy
) 5eFt... BE..? NoLF..? Dylen..? Race..? Winner..? Stb..? Így hirtelen.
-
7
addikt
válasz
BlacKSouL #36916 üzenetére
Továbbra is az esőre és a borús időre szavazok, én abban remekül éreztem magam. Le is lettem baszarintva, hogy minek örülök én annyira.
Persze az árvíz szomorú, azt én sem néztem valami vidáman, de azt leszámítva sírom vissza azt, ami eddig volt. Fuldoklom ilyen melegben.
Aktív témák
Hirdetés
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged