- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Mobil flották
Aktív témák
-
-
BlacKSouL
addikt
Majd egyszer ha Pierre Cardin vagy Ted Baker akció lesz, akkor nekem szólhatsz.
Na jó, Daniel Hechter is lehet.
Nem azé', de ezt lehet tévében reklámban nyomatni? Mármint nem baj hogy egy meztelen női fenék van benne? Mert végülis az. Még akkor is ha harapnivalóan jó, de mégis..
-
Tim82
félisten
Érdemes még tudni hogy a sapphire a legjobb márka olyan speciális hütése van ami teljesen meggátolja a leégéstől a kártyát!.Automatikus Hütés rendszere IS van.
Sapphire HD3650-em van, valóban nem ég le a kártya
, de baromira hangos a hűtése.
Vajon az automatikától? De ha passzív lenne, akkor leégne. Vagy nem?
ATi AVIVO 2.0 techologiának köszönhetöen a FULLHD és a BLUERAY lemezeket is gyorsan lejátsza NEM szaggatnak a videok többé!! a CPU-ról leveszi a terhet akár még egy PENTIUM4 vagy 1 CELERON 2.6ghz gépen is elmennek!
Én Blu-Ray és HD DVD szabványokról hallottam, de "FULLHD" lemezről nem.
ATI CROSSFIREX technologiának köszönhetöen össze lehet párositani 4 másik ATI RADEON kártyával ami MEG 4x ezi a sebbességet!
Soha nem volt Crossfire-os rendszerem, de azt a négyszeres sebességnövekedést igencsak megnézném. Ja meg azt, amikor négy Radeon kártya gruppenszexel. Gondolom, a Radeon kártyák párosodása valahogy úgy zajlik le, hogy egy speciálisan kialakított mókuskerék belseje a színtér. Minél jobban párosodnak, annál nagyobb a sebesség, közvetlenül azelőtt, hogy izé, elérnék csúcsteljesítményüket és visszaesés mutatkozna, akár négyszeres is lehet a sebesség ahhoz az állapothoz képest, amikor mindössze egy darab Radeon kártya tengeti szomorú és magányos életét a mókuskerékben.
És csak KOMOLY VEVŐK IRJANAK!!!!!!
Én komolytalan vagyok, ezért nem merek írni.
-
Bubu79
addikt
OMFG - sufnixenonnal, ugye?
Az összes ilyennek a gazdáját leültetném egy sötét nyári estén a saját autójának a fényszórója elé, hogy úgy egy méterről, szemmagasságban kapja az áldást a csecsepilácsától - aztán mehetne retina átültetést helyettesítő őssejt kezelésre Kínába, hogy ne kelljen vakon leélnie a nyomorult életét...
-
bolondember
MODERÁTOR
-
Pisztillus
senior tag
Ha arra gondolsz, hogy a tej nem engedi felszívódni az antibiotikumot, akkor igen. (Konkrétan a tejben lévő Ca++ a bűnös, az sokmindennel oldhatatlan sót vagy komplexet képez.) Ezért szoktam a tej (és tejtermékek) fogyasztása és a gyógyszerek bevétele közé egy min. 2 órás szünet beiktatását javasolni.
-
ngabor2
nagyúr
amerre én járok (nem, nem bámul a világ
), arra legfeljebb kék villamos van egy darabig, majd csak utána lennének buszok.
de amíg tömegközlekedve + sétával bő fél óra (inkább több) az út, addig bicajjal kb. negyed óra.ja, és a bicaj akkor indul, amikor én akarom, ellentétben a délelőtt fél6 környékén induló villanyosokkal.
-
bnss
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest