- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
BlacKSouL #9855 üzenetére
határozottan nem! a tavaly karácsonyi speciális búzájukból sikerült vennem egy remek 4est, de akkor elmegyek megint abba a boltba mert valszeg akkor most ilyet lehet ott kapni
ígéretes, mert a normáls barna zlatyt (tmavy) is imádom, ez meg vmi special lesz, tuti nem rossz
vén: azt bármikor felismertem volna, ha megpróbálnak valamivel átvágni
-
Bubu79
addikt
-
Bubu79
addikt
válasz
BlacKSouL #9023 üzenetére
Az akksik új korukban kb. 80%-os töltöttséggel kerülnek forgalomba - én a helyedben lemeríteném és utána tenném fel töltésre.
Gondolom NiCD, vagy NiMH akksi van benne - nem árt nekik a formázás - de a Li-ionnak is kell egyszer a merítés, formázás ciklus...
Az eladó meg nyilván értett hozzá
-
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #8855 üzenetére
konkrétan.
igen.-------------
Van itt egy térkép arról, milyen lenne a térség a tengerszint 100(!) méteres emelkedésekor. Hogy mekkora hülyeség ilyeneket rajzolni!
Egyrészt ahogy elnézem simán bekékezték a 100m alatti területeket. Namost pl a folyók nem szállítanák el a vízgyűjtő területekről a csapadékot, tehát a sokkal magasabban levő területek is víz alatt lennének. A Kárpát-Medencében ismét a Pannon tenger hullámozna.
Másrészt miért pont 100m? Merjünk nagyot álmodni! Legyen 250m!
Akit érdekel van egy egész cikk erről az egészről.
-
-
hejesírásó
senior tag
-
neduddki
nagyúr
válasz
BlacKSouL #7935 üzenetére
HI!
Te aszt nem tod elkezelni micsoda sokongatas volt ma is:- )
amugy az egyik kislyany majd egyszall topban aklart a kezem koze fekudni, de rabeszletem hogy vegyen felvmit mert leptem a buret:- )))udv
neduddki
mod: Kukuc: ha jol tevedek mar hagytad, hangember vagy Te is:- )))
-
neduddki
nagyúr
válasz
BlacKSouL #7929 üzenetére
HI!
emlexel arra a Beres reklamra amikor egy pici rendor elkap eg brutalis gyereket? na az a brutalia az Csucsu baratom, szovel egyszer guras kozben meghuzta a hatat, felhivott hogy mernnyek fel hozze, eppen gyumoszkolom rendesen mikromegyutt a noje, de fel perc utan kimnekult a szobabol, de mikor mar jobban ismertuk egymast akkor csaj bevalotta, hogy teljesen kecsegbe volt esve hogy az O nagy emberet osszehajtogatta aproba az az allt:- )))
udv
neduddki
-
-
Bubu79
addikt
válasz
BlacKSouL #7577 üzenetére
Deviáns Vagy és felforgató, a széllel szemben pössentesz - a rendszer nem tűri a devianciát, elnyomja a felforgatókat is - tessék felkapcsolni fényes nappal az összes létező lámpádat, beilleszteni a Homasitás kék helyzetjelzőket ( fehér, vakító LED sor ugyanitt! ) és rendes autósként viselkedni, az árgyélusát!
P.s.: Ne feledd, ködlámpa mellé tejködben csakis refit használj!
-
kételkedem
addikt
-
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #7342 üzenetére
Úgy érzem beletartozom az általad sorolt kategóriákba
Éjfélkor azt álmodtam, hogy valaki csenget. Nosza fel keltem, megnéztem, hogy ki csenget, majd mikor rájöttem, hogy senki, visszafeküdtem.
Hajnali 3-kor azt álmodtam, hogy a rendőrség udvarán parkoló Nissan Patrol terepjáróm alól lopják a kerekeket és babakocsi kerekeket pakolnak alá. Beszóltam egy irodába, hogy épp most lopják az udvaron álló kocsim alól a kereket, de a rendőr csak megvonta a vállát, mire én úgy okoskodtam, hogy ha betöröm a tűzjelzőt, akkor úgy is minden rendőr kimegy az udvarra. Persze felébredtem...
Éppen sikerült elaludnom, mikor ébresztett a telefon, vinnem kellett a gyerekem a hajnali vonathoz.
4-kor ismét lefeküdtem, már épp elszenderedtem, mikor a fiam hív telefonon, hogy nincs nála a diákja!
Fél hétkor úgy keltem, mint akit agyonvertek
-
hejesírásó
senior tag
válasz
BlacKSouL #7269 üzenetére
neeeeeeee
te jártál mostanában a filmezős topicban? láttad te azt h mit kapott ott a 2012? meg h a netes kritikák milyenek? te jó isten. 4 éve nem voltál moziban és most a naaagy comeback-edet (a fórum hivatalos nyelve...) ilyenre akarod elcseszni?
ne csináld. kérlek.
inkább add oda a jegyed az első embernek aki azt mondja --Ni!
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motoros topic
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged