Hirdetés

  • Cryptmaster teszt

    gp A toll erősebb a kardnál – főleg, ha azt írjuk le vele, hogy mithrilpenge. De szavaink ebben a játékban nem csak acélt és varázserőt képesek megidézni, hanem az egész világ sorsát megváltoztatják.

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • Ezért működik ma csak Snapdragon X-en az Auto SR

    ph A Microsoft megoldása valóban AI felskálzást kínáló megoldás, így nagyon nehezen fut úgy GPU-n, hogy közben a hardver mást is számol.

Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    válasz Janoska26 #7576 üzenetére

    Nálunk nincs most köd, mégis a fele autós használja. Ráadásul a másik felének a jobboldali lámpája az égbe világít, vagy esetleg mindkettő. Amelyiknek nem, annak valamelyik egyáltalán nem ég. Amelyiknek meg jó a lámpája, az meg 90-es szakaszon 65-el szüttyög.
    Szóval errefelé nem sok normális autós van.
    De tényleg, miért kell lakott területet elkerülő 3 km-es gyorsforgalmi útszakaszon száraz időben jó látási viszonyok mellett műszaki akadály nélkül 65-el menni csak úgy indokolatlanul? Ezt például sosem értettem. És 100 reggelből 99-en ez van. Kivétel valami csoda folytán van csak.
    A másik: belegondoltatok már milyen iszonyat nehéz munkát jelent lekapcsolni a ködlámpát, ha utolérek valakit, vagy minket érnek utól? Különösen este. Én emberfeletti munkát végzek, ha mégis megcsinálom, márpedig megcsinálom, mert mástól is elvárom, akik persze nem teszik meg, mert nekik emberfeletti munka, ők meg nem emberek.
    Én egyébként pár hete esténként is azt csinálom, hogy ha sötétben beérek a piroshoz, és ismerve a lámpát tudom hogy minimum fél percet még állni kell, akkor lekapcsolom a tompítottat, így nem égetem ki se a szemben állók retináját, se a tükörben az előttem állóét. Az hogy hasonló okból nem taposom a féket, hanem behúzom a kéziféket, az alap, de ezt aztán már végképp nem várom el a többiektől, mert ez aztán már tényleg két embert kívánó szörnyű feladat.

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Aktív témák