Aktív témák
-
-
-
fokukac
nagyúr
válasz
Killing #25913 üzenetére
Nem te vagy az a kisk.csög, aki alattam lakik, és minden reggel 6-kor felkelt?
CSupor : Te meg nem lehet, hogy krokodil vagy? Esetleg cápa?
Szisza: opera az, amikor valakit hátbaszúrnak, és ahelyett, hogy összeesne, énekelni kezd...
böngészésre meg csak a lúúúzerek használják
Ui. tényleg, micsoda dolog már ez, hogy újabban a pesti kocsmákban pénzt kérnek azért, hogy budira menj? sose volt régen ilyen, és most pár hónapja. hihetetlen.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Killing #22224 üzenetére
Csak hogy nem menjen el a kedve mindenkinek tőle [Cartman - Poker Face]
-
Tim82
félisten
válasz
Killing #21649 üzenetére
Szerintem ocsmány. Egyébként meg ha rákattintasz valakinek az adatlapjára, még a régi színekkel jön fel.
Race: ahogy nézem, jön Sipi is, őt meg tényleg régen láttam, úgyhogy én is jövök. Hozok neki Apple laptopot, hadd örüljön.
Mondjuk ha tényleg erőteljes alkoholfogyasztást terveztek, abba nem szállnék be, holnap elég sok dolgom van és azok intézéséhez tiszta fej kéne.
-
Tim82
félisten
válasz
Killing #21233 üzenetére
Neked is jelzem, ott van az a vigyorgó, csupafog izé. Ez. -> "
"
Én is olvastam az adott teszteket, amelyekre Rover623 fórumtárs oly buzgalommal és ékesszólással igyekezett felhívni figyelmemet.
Egyébként pedig minden viszonyítás kérdése: az én socket 939-es 4400+-omhoz képest a Core i3 azért a technika csúcsa. Pedig a 4400+ is tökéletesen kiszolgál, eddig még nem akadt rajta a Dragon Age.
-
fokukac
nagyúr
-
bnss
veterán
válasz
Killing #21058 üzenetére
Nem is volt akadály, csak mérsékelni kellett a tempót. Szerencsére Szekszárdig sikerült annyi időt hozni, amivel kényelmesen át tudtam jönni a zűrös részeken. Utasok voltak velem, ilyenkor pláne a biztonság az első.
szerk.: nem is beszélve a tegnapi részvénypiaci mínuszról, bejött a megérzés, sajnos. Mondjuk nem kellett nagy jóstehetség hozzá...
-
venember83
nagyúr
válasz
Killing #18616 üzenetére
Ez egy Linksys WRT54GL, gyári fw-el teljesen használhatatlan volt, most tomato fw-el okés, csak kb. hetente egyszer újra kell indítani. A hibajelenség véletlenszerűen jelentkezik: nem hoz be semmilyen oldalt, nem pingel semmit, száz százalékos a packet loss, de szervizben kétlem, hogy reprodukálható lenne. Már megszoktam, nincs kedvem szervizes hercehurcához.
-
válasz
Killing #17500 üzenetére
Tv adas lehet nincs, de szinte minden film elerheto mar 720/1080p-ben es nagyon durvak.
egyebkent nekem sincs meg ilyen tv-m, mert sokkal tobbet bamulom a monitort, mint a tv-t, ezert inkabb monitort vettem normalisat, tv nem izgat annyira.
szerk2
, tesomnak van full hd-je, samsung.
-
-
Mawyx
őstag
-
Lortech
addikt
válasz
Killing #17400 üzenetére
Így néz ki, használt, de egyben van, nincs leharcolva.
(Ezt úgy értettem, hogy ilyen típusú, így nézett ki fénykorában, nem az én házam képe. )
Szóval nem az én képem és az oldalhoz sincs semmi közöm, azon kívül, hogy belinkeltem. Google képkereső dobta.
A válasz tehát nem.
ps: Ha én ügyködni akarok valamit, azért nem fog rinyálni az FF -
.bableWes
őstag
válasz
Killing #16255 üzenetére
sajnosnemtudok. a tanár kiültetett az elsö padba, a tanári asztal elé... van egy olyan taktikám, hogy mindig felirom a házit a táblára, és utánna békén hagy. tuduk jáccani. a tanár elég hülye, jobban meg tudom tanulni magam a könyvböl.
mellesleg padtársam is mellettem ül németen, neki van egy SE w200i-je azon van egy olyan játok, hogy quadra pop. valamelyik német orán 300.000 pontnál direkt elrontottam mert kicsengettek
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix X570-E Gaming WiFi Alaplap
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13620H Arc A370M 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- MacBook Air M1 Újszerű 8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4339
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged