Aktív témák
-
-
tildy
nagyúr
hja. Puma kabátot előbb láttam , mennyiért is?! ja, 35 fontért...
-
Winner_hun
félisten
Ohh, réteges öltözködés nálam nem probléma, holnap is gyakorolni fogom
Lehet 3 melegítő meg a munkás gatya még elég lesz alulra, fölülre meg 4 pulóver meg jó vastag munkáskabát. Bár abból valószínűleg vetkőzés lesz, nincs még -5 fok. Legalábbis februárban -5 fokban az udvaron elég volt annyi cucc felülre
-
Winner_hun
félisten
10-15k között gondolkoztam ha egyáltalán van olyan árban. Őszintén szólva fogalmam sincs az árakról, nagyon rég volt már hogy téli kabátot vettem, az már nagyon határeset méretben, aztán valaki itthagyta nálunk a kabátját, azt hordtam pár évig míg meglett a gazdája. Idén lett visszaadva, így téli kabát nélkül maradtam.
-
-
-
-
fokukac
nagyúr
a buzi MKB miatt a múlt héten nagyjából 60e forintot buktam, mert két napig tartott egy értékpapír tranzakció egy nap helyett, és közben több, mint 10%-ot esett az árfolyam...
amúgy szépjóestét mindenkinek!
ma is installáltam hangkártyát.
de asszem, nem is a hangkártyá(i)m hülyült(ek) meg, hanem a szegény, 12 éves Panasonic hifim kezdi bemondani az unalmast... : -( -
-
BlacKSouL
addikt
Nem. Van ezek előtt egy pasztázási folyamat, ami egy maszk segítségével a megfelelő helyekre(lyukakba) benyomja a forraszt, kb olyan mintha megkenné margarinnal a kenyeret. Ez után megy a beültető gépbe, telelövi a bizbaszokkal, majd jön a reflow soldering, amikor a forrasz beolvad. [link] 0:27-től és 1:24-től érdekes. Vagy: [link]
Illetve pcb-től függően lehet egy wave-soldering folyamat is, ami kb annyi, hogy adott magasságba egy túlfolyatott forraszfürdőbe lógatja a gép a lábakat alulról. A mi cuccainkat amolyan köztes módszerrel csinálják, reflow+ special wave-soldering, ami csak specifikált pontoknál jön föl.
(Ja, és az alkatrészeket nem ráteszi, hanem rálövi, ha úgy tetszik ráfújja a lapra levegővel
)
-
venember83
nagyúr
Hát, pedig a gyomrodba csak a szádon keresztül juthat a rizs. Mondjuk van egy másik út is, de az nehezebben kivitelezhető.
kételkedem: Dehogynem, csak az illető potenciális hölgypartner is így kell járjon, s akkor jót lehet nevetni egymáson. Minden csak időzítés kérdése.
-
-
-
kételkedem
addikt
Ironikus fricska akart lenni a reklámok mozgatta fogyasztói társadalom illetve a minden gondjára azonnal bogyót szedő valamint a reklámokat készpénznek vevő vásárlók felé. Amolyan görbe tükör, melyben azért egy picit mindenki magára ismer. Természetesen a történet és a szereplő fiktív, de a jelenség jól tetten érhető általa.
-
kételkedem
addikt
1. nagy a család
2. nem olyan nagy, de nagyon szeretitek a töltött káposztát.Székelykáposztát ebédeltem, megvettem az esti baráti sörözéshez a sört, a pénztárnál pedig egy kellemesen dekoratív hölgy állt előttem.
Na egy poszton belül letudva a kaja, pia, nő szentháromság!
-
Воланд
titán
Szerk.: Csak nekem tűnik lassúnak a ph! vagy tényleg így van?
[ Módosította: bolondember ]
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged