- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
lujó55
addikt
Mindenkinek jó reggelt!
Ha most megyek dolgozni akkor elkerülöm az ónost és még örülni is fognak, hogy milyen szorgalmas vagyok -
lujó55
addikt
Cimborák erősítsetek meg, hogy nincs vírusfertőzés (legalábbis nincs még itt az influenza ideje). Ma a metrón mindenki tüsszögött, lehetett látni a fertőzés terjedését szabad szemmel. Nem vagyok bebeszélős, de már én is taknyos vagyok, lehet hogy elkaptam valakitől?
-
lujó55
addikt
-
lujó55
addikt
Szép reggelt!
210 fölött a CHF, ráadásul a lottón se nyertem. Rajtam már csak valami varázslat segíthet. -
lujó55
addikt
Kapcsolj ki!
Nézz nyugis internet oldalakat. Pl. szép, régi rádiógyűjteményt -
lujó55
addikt
El fogok menni valami kivizsgálásra. Már megint fáj a fejem. Azon kívül, hogy szar érzés, már kezdem unni is.
-
lujó55
addikt
válasz
zolynet #49609 üzenetére
Na, inkább elbújok a világtól
Ekkora ötletet: kartonlap. Egy időben drága édesanyám tett kartonlapot a szélvédőre, hogy reggel ne kelljen kapargatni azt a drága 601Spezialt
Aztán jött egy finom eső, a karton átázott, utána meg megfagyott. Darabokban jött le a szöszmösz...
Hogy kéne elbújni? Az a herripotteres láthatatlan köpeny jól jönne, de amilyen szétszórt vagyok leteszem valahová és utána nem találom többé -
lujó55
addikt
válasz
venember83 #49606 üzenetére
Jaaaaa, orvosi fecskendővel kéne spriccelnem, az ablakot, nehogy mellé is menjen?
Így már más! Akkor én tévedtem -
lujó55
addikt
Pofon egyszerű:
Fogsz egy befőttes üveget, letekered róla a kupakot. Festesz a kupakra néhány ecsetvonással körömlakkot. Hagyod, hogy szépen megszáradjon. Kb 10 óra elteltével mikor már teljesen térhálósodott a lakkréteg szépen kiteszed a kupakot a jó hideg teraszra. Ha reggelre nem pattant le a lakk, akkor szerencséd van, mehet tovább a kísérlet. Beviszed a hideg kupakot a fürdőszobába és engedsz rá meleg vizet. Utána megszámolod, hogy hány repedés keletkezett a bevonaton. -
lujó55
addikt
Napsütéses, minusz 1 fokos, autó szélvédőt kapargatós jó reggelt mindenkinek.
Mennem kell igazolvány képet csináltatni, de nincs kedvem hozzá -
lujó55
addikt
válasz
venember83 #49495 üzenetére
Ha nagy, drága lakásról van szó, akkor egyszerűen egy üveg vörös pezsgőt veszel, az üveg nyakára kötsz egy kötelet és amikor belépsz odavágod az ajtófélfához, a tartalma meg a szőnyegre menjen.
Ha egy mini garzonról van szó, akkor kérsz egy felfújható vészlecsúszót Ferihegyről. A szoba közepére leteszed, meghúzod a piros zsinórt és máris tele a lakás ajándékkal.
Mindkét esetben jobb, ha a cipőt nem húzod le, hátha szaladni kell... -
lujó55
addikt
Azt tudja valaki hogy kell csinálni internetet utalványból?
Részletek: jövőre választhatok internet utalványt is cafeteria juttatás keretén belül. Ha kezembe tesznek valamilyen Sodexo utalványt azzal besétálok a júpíszíhez és örülnek nekem? -
lujó55
addikt
válasz
Pisztillus #49489 üzenetére
én itt vagyok, aztán megyek tudatmódosítani: sör (2 korsó) + Barátok közt
-
lujó55
addikt
Üdv néktek, Földiek!
-
lujó55
addikt
válasz
venember83 #49398 üzenetére
Más fizeti. Utólag. A szelvényt kell bemutatni. Tehát: nem előleget kapok és számlát viszek, hanem a jeggyel kell elszámolni. Nem is ezzel van a baj, csak meglepődtem, hogy 10000 a bérlet akkor is, ha csak a Keletiből az Örsre akarok metrózni egy nap egyszer és vissza.
-
lujó55
addikt
válasz
venember83 #49394 üzenetére
Mindenesetre én december 1-től beruházok, mert úgy néz ki, hogy hetente többször is mennem kell Bp és a cég csak vonat 2.o.+BKV bérletet fizet
Amúgy tudja valaki, lehet csajozni Pesten BKV bérlettel, vagy az nem olyan, mint a Bömös kulcstartója? -
lujó55
addikt
válasz
bolondember #49386 üzenetére
Hát ez igaz! Mekkora nagy különbség! (most csettintettem egyet az ujjammal) Viszont itt nincsenek hajléktalanok a pályaudvarokon és aluljárókban.
-
lujó55
addikt
Mindenesetre ledöbbentem!
Még egy fél éve Miskolci voltam és sokalltam az 5000-t az MVK ZRt-nek kifizetni.
Itt Egerben meg gyalog járok (na jó, néha bicajjal, hogy megfázzak és a mama ápolgasson) de 10000Ft egy szar bérletért Pesten
-
lujó55
addikt
Amúgy abban mi a ráció, hogy a BKV havi bérlet 9800Ft és a féléves és éves bérlet is havi 9800-ra jön ki. Ki veszi meg az évest?
Link -
lujó55
addikt
válasz
bolondember #49379 üzenetére
hát nem tudom.
nem voltak ilyen nyomok, bár nagyon fáradt voltam az utóbbi időben és mintha lett volna egy kis izomlázam is -
lujó55
addikt
válasz
venember83 #49376 üzenetére
á dehogyis!
totál beteg. addig ápolgatott, míg elkapta a betegséget, pedig nem is történt testnedv csere. legalábbis nem emlékszem -
lujó55
addikt
Hello mindenki!
Rosszul indul a napom, harapokOka:
1.) szakadó esőben kell felkocsikáznom Pestre.
2.) villanyborotvából kitört a szita, az arcom úgy kaszabolta össze, mintha oroszlánnal birkóztam volna.
3.) Amit lefoglaltam CPU hűtőt, a gyerek visszalépett az üzlettől. Azt mondta, hogy csak azért adta volna el, mert nem volt pénze, de már megjött a zsé az egyetemről. Mennyire hihető -
lujó55
addikt
Erzsébet nap van, Anyám nagy bulit rendez Debrecenben
Fogyókúra: annyi -
lujó55
addikt
válasz
bolondember #49190 üzenetére
Pláne úgy, hogy a hét közepén mindig jó idő van, hétvégén meg szakad az eső.
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #49181 üzenetére
Hidd el, a kizsákmányolás az kizsákmányolás, nevezzük ahogy akarjuk. Itt csak az arányokkal tudsz bizonygatni, hogy ha kölcsönkértél 50k-t akkor ne kelljen már 200k-t visszafizetned. Ugyanezt csinálják a bankok, csak a jogi rendszer támogatásával. "A tőkés azonban ... nem veszi el minden ingó és ingatlan vagyonod, csak azért, mert egyszer kölcsönkértél tőle húszezret." Dehogynem! És a rendőrök is ott állnak, védve a végrehajtót és a rakodó munkásokat.
Félreértés ne legyen: nem azt mondom, hogy felejtsük el a kölcsönt és áldomás rá, azt igenis tessék szépen visszafizetni! Csak vannak alacsonyabb intelligenciával rendelkező népcsoportok akik ezt másképp rendezik le egymás között. -
lujó55
addikt
válasz
venember83 #49178 üzenetére
Bocs, nem Leninre gondoltam, hanem Jézusra
-
lujó55
addikt
válasz
Pisztillus #49177 üzenetére
Nemcsak, hogy ugyanúgy folytatja, de kapcsolatra tesz szert, jól megerősödik a súlyzózásban és még enni is kap, meg nem is fog fázni.
Miért nem viszik ki az ilyeneket a 4-es metrohoz lapátolni? Óránként egy pohár víz, aztán meló amíg bírják. Adót úgysem fizet, a társadalomnak úgysincs nagy haszna belőle, ráadásul nem szaporodik... -
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #49175 üzenetére
Ennyi erővel az összes tőkést be lehetne zárni a börtönbe...
Mi kerül egy Adidas cipőn 25000-be és még szarul is néz ki, de a fülöp szigeteken megvarrják egy ezresért, Hamburgig meg leszállítják egy másik ezresért.
1 kiló alma miért 250Ft, mikor a Kisvárdai őstermelőnek meg forintfillér alapon számolnak. -
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #49170 üzenetére
Hát ez van, ha az ember csak bekukkant...
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #49165 üzenetére
Ennyiért? Olcsóbb, mint egy odú a XIV. kerületben!
Besz@rtam! Törjön el a lábad Dubajban, de felment az agyvizem az irigység miatt!
Mennyi ideig leszel? -
lujó55
addikt
... és az egész miattam van, mert mertem ajánlani neki egy asszonypajtást
De hát honnan tudtam volna?Amúgy tényleg olyan nagy baj ez? Akartok róla beszélni?
-
lujó55
addikt
válasz
bolondember #49058 üzenetére
no terror!
(most) -
lujó55
addikt
(#49050) kételkedem, (#49051) venember83:
Nem, nem és nem.
Legalábbis azt hiszem
Mama frankfurti levest csinál konyhában, utána meg palacsinta lesz. Ápolgat, hogy beteg vagyok, pedig már nincs is lázam. -
lujó55
addikt
válasz
bolondember #49046 üzenetére
Igen, pont olyan!
Már gondoltam, hogy indítok egy ilyen naked garage vállalkozást. -
lujó55
addikt
Nemán!
Nagyon baba csajok, de a legtutibb a 8. másodpercnél mutatják kis időre az arcát.
Na, vele gyűrném a lepedőt, csak a mama ne legyen itthon -
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #49041 üzenetére
Én is ez utóbbira szavazok!
Nagyon bírnám egész nap a medencében, valóvilágos ótfelbontós légkalapácsos macákkal és koktélokkal, csak kéne valaki aki finanszírozza, mert az a havi 250 netto nagyon hiányozna. -
lujó55
addikt
válasz
bolondember #49036 üzenetére
-
lujó55
addikt
Jó reggelt, mindenkinek.
Már kinéztem a karácsonyi ajándékomat. Nem kell becsomagolni -
lujó55
addikt
Napsütéses szép napot mindenkinek!
Valaki meg tudja nekem saccolni, hogy kedden reggel 9 körül mennyi időbe telik kocsival átjutni a Duna Plazatól a X. ker. Liget térig? -
lujó55
addikt
ikszfucktór van, kussolnom kell
-
lujó55
addikt
válasz
bolondember #48718 üzenetére
1999-ben én is utaztam ICE-vel véletlenül, mert pénzem nem lett volna rá.
A mi vonatunk Berlin Zoologischer Garten-ből műszaki okok miatt nem indult el, ezért egy csodát küldtek helyette. Sajna csak Magdeburgig mentünk vele, de 200 felett volt. Azok az űlések! ááááá A csendről nem is beszélve... -
lujó55
addikt
Szép jó reggelt Mindegykinek!
-
lujó55
addikt
Jó nap volt ez a mai!
Sütött a napocska, eladtam egy csomó kacatot, hamarabb elengedtek a munkahelyről, ráadásul anyósom is jó kaját csinált ebédre, még marcipántorta is volt (vége a fogyókúrámnak, vagy valamit szeretne, csak most puhít?)
-
lujó55
addikt
Lehet, hogy elavult a Navi szoftvere?
Bevitt egy olyan utcába, ahol mentem egy jó darabon aztán le volt szúrva két culáp, hogy csak a biciklisek férjenek át rajta. A legjobb az az egészben, hogy az utca elején nem volt a zsákutca jelölve
-
lujó55
addikt
válasz
Pisztillus #48503 üzenetére
Mi bajod a trabival? Én megvédem, mert jó kis kocsi volt! Igénytelen üzemanyaggal is ment, télen nem izzadtál, nyáron nem fáztál és még a zorrodatis tisztíccsa! Ha pedig nagyon féltetted, mert sokat kellett rá gyűjteni a Csepel művekben 3 műszakban akkor nem kellett az utcán hagyni, betetted egy reklámszatyorba és felvitted a panelba
-
lujó55
addikt
Ez mekkora egy gagyi reklám: "gratulálok... ...mondja, ön kinél bankol?"
Különben is mitől hangosabb a reklám, mint a film? -
lujó55
addikt
Jó reggelt mindenkinek, úgy látom szakadozik a felhőzet.
Remélem nem lesz már komolyabb zuhé, mert hivatali ügyek intézése van mára, a kocsit otthon hagyom, nem fogom a pénzemet parkolóórára költeni a belvárosban -
lujó55
addikt
Frontváltozás lesz. Alig bírok járni, úgy fáj a térdem.
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #48355 üzenetére
Pfff, merre laksz?
-
lujó55
addikt
Hü ewffwkr nubswbjubwj+
Urr wklf vieőa usp cB -
lujó55
addikt
Hagyjátok már ezt a témát, hát hogy néz ki! Lapos a melle és egyáltalán nem szép az arca.
Na ő igen!Ezt a linket inkább kiszedtem. Érezd magad figyelmeztetve!
[ Módosította: Ndruu ]
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem #48317 üzenetére
Hogy lehet ekkora különbség? Az alkuszok számítása nem működik jól?
Értsd: a netrisk miért nem az Allianzt adta befutónak? -
lujó55
addikt
válasz
Winner_hun #48314 üzenetére
Meglesz!
Most nyakörvet tisztogatok, mert tiszta nyál.honnan tudta ez a nyavalyatörés, hogy viszem sétálni?
-
lujó55
addikt
válasz
Winner_hun #48311 üzenetére
Beindul az lassan, meglásd!
Csak a minőséget kell hozni és megy ahíre az ilyennek. -
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #48308 üzenetére
Itt nagyon szép, napsütéses, de szeles idő van. Tipikusan kutyasétáltatós. Elviszem már, mert nem lehet vele bírni. Hiába, vizsla. Ha vastagabb lenne a bundája, nagyon csicsás ágyelő lehetne belőle, de sajnálom, mert nagyon tud szeretni
-
lujó55
addikt
Templom megvolt, udvar felseperve, ebéd jöhet, aztán kutyasétáltatás Forma1-ig és kész a nap!
-
lujó55
addikt
válasz
neduddki #48303 üzenetére
Nekem már megvolt a sztahanovi munka.
Szomszéd rendelt 4 köbméter akácot, a tefus úgy borította le, hogy a fele a mi kapubeállónk előtt van. 10-re menni akarunk a templomba, ingujj feltűr, talicska elő, 2 köbméter behord a szomszéd udvarára. A feleségem szerint jó hülye vagyok. Ami a mi kapubeállónk előtt van, az a miénk. Veszekedést elkerülendő, valaki tudja, hogy van ez jogilag? Tehetek belőle a saját kazánba is, vagy ne cirkuszoljak? (Szomszéd: két fejjel magasabb, 120 kiló, ráadásul újságíró)
Már csupa víz vagyok, újra át kell öltöznöm. -
lujó55
addikt
Reggelt mindenkinek!
-
lujó55
addikt
válasz
venember83 #48282 üzenetére
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #48278 üzenetére
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #48276 üzenetére
Nagyon hiányoztál ám mindenkinek!
-
lujó55
addikt
Reggeli celebhír mindenkinek, hogy fejfájással induljon a nap. Az utolsó előtti mondatot elolvasod és kész
-
lujó55
addikt
válasz
venember83 #48230 üzenetére
frászkarikát!
a mama teleportálással közlekedik. -
lujó55
addikt
válasz
Psychonaut #48229 üzenetére
Erről nem is tudtam
Istenkirály vagy! -
lujó55
addikt
KÉRDÉS:
Valaki tud nekem ajánlani egy netes adatbázist ahol pesti albérletek kereshetők paraméterek szerint? (Nem, gugli most nem a barátom!)
Sürgősen kéne találnom egy albit a X. kerületben. (Nem, az asszony nem dobott ki!) -
lujó55
addikt
válasz
bolondember #48220 üzenetére
-
lujó55
addikt
Mama és én nagyon jóban vagyunk.
A sóskamártás alól nem tudtam kibújni, de sütött nekem egy kétujjnyi angolszalonnát, hogy ne legyen olyan hitvány az ebédem, de ez nagyon secret infó! Marhapöri meg tényleg ment a vadászkutyának, hogy bírja a légféket húzni.
Megijedtem, hogy úgy járok, mint a Gazsi a Legenda a nyúlpaprikásról-ban.
(47:30-50:30) a vizsla jól lakik -
lujó55
addikt
Na eldőlt: a feleségem mondta anyósomnak, hogy fogyókúrán vagyok, ezért a sóskamártás, semmi főtt tojás, csak abonett szelet
Rexike majd megkapja ami megmarad a marhapöriből, mert ő nem ehet sóskamártást, mégiscsak neki kell az energia, ő futkározik, meg ugrál, én meg csak azt a sz@r monitort bámulom
-
lujó55
addikt
válasz
bolondember #48194 üzenetére
Most haragban vagyunk, mert azt találtam mondani, hogy a sóskamártás nem ebéd.
-
lujó55
addikt
Megint 200 fölött a CHF
Rossz napom van, még a kutya is bosszant. Veszek egy ilyet -
lujó55
addikt
válasz
bolondember #48185 üzenetére
és nehéz benne mozogni!
-
lujó55
addikt
Reggelt!
-
lujó55
addikt
válasz
Winner_hun #48173 üzenetére
Hová tűnt el?
Aktív témák
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- Xiaomi Redmi A2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest