- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
Szia. Én azt mondom, hogy számítógépes használatra nem a legjobb, pedig nekem is ilyen van. (de én inkább játékra és filmnézésre használom) Megmondom őszintén, hogy a képminőség egészen elképesztő, szóval ez hatalmas plussz. Hdmi 2.1 sem lesz hátrány a jövőben. Ami gond lehet, ha sokáig lesz fix tartalom a kijelzőn. Facebooknál ugye ez adott. Youtubenál és játékoknál nem hiszem, hogy gond lenne. Én úgy csinálom, hogy max 2 óra játék egyhuzamban, utána 10 perc videó. (YouTube vagy Netflix) Játékoknál kikapcsolom az olyan hud elemeket, amik nem fontosak. (persze, ahol lehet választani) Nálam az oled előnye inkább csak lesötétített szobában jön elő, ez sem elhanyagolható. Azt sem írtad, hogy mennyit használnád egy nap ilyen módban. Szerintem 4-5 óra nem gond, de ha napi 10-12 óra Facebook lenne rajta, akkor 1-2 év és gondok lesznek.
-
alaves
addikt
Kellő odafigyeléssel használd! Nálam is megy monitorként is. 25-ös OLED fénynél ne vedd magasabbra. Sötétben 17-20 is elég. Technicolor képüzemmód, minden szűrő ki, színhő: meleg2, de-judder:2, de-blur:10. Játék esetén persze játék a képüzemmód (25 OLED fénnyel az is).
Szövegszerkesztés, fórumozás, stb esetén (ahol nem kell fényerő) az egyik képüzemmód OLED fényét állítsd 0-ra és olyankor azt használd. Kézi pixelfrissítésre minimum heti egyet ajánlok, pláne ha egész nap fekszel és megy 12+ üzemórát a TV!Jó egészséget kívánok neked hozzá!
-
Gtaati
őstag
Helló!
Gyakorlatban ebből nem sok mindent lehet észrevenni, inkább sötét szürkés kép mellett vehető ki, de ilyenre nem igazán van gyakorlati példa, hogy az egész kijelző sötétszürke képet jelenítsen meg. Egyébként néhány kompenzációs ciklus és normál használat mellett az én B7-em szinte tökéletes, és ezt is csak úgy tudom tesztelni, hogy berakok egy 5%-os szürke háttérképet, tehát mesterségesen idézem elő a körülményeket. Volt direct és edge ledes lcd tv is a kezeim között meg a családban is van és hát mind katasztrófa volt homogenitásban is az Oled-hez képest. Az biztos, hogy ha tehetem én többet lcd-t nem veszek... A kolléga aki több készüléket is visszaküldött, milyen típusokat vett és mennyi időt használta őket? Merten ezen is sok múlhat... Ahogy fentebb is írtam nekem is volt valamennyi, de a használattal rengeteget javult!
-
törölt tag
Tökéletesen homogén panel OLED-ből sincs. Készüléke válogatja, mennyire inhomogén, azt pedig embere válogatja, milyen jellegű inhomogenitásra mennyire érzékeny. Nekem egy B6J-m volt, és tesztképeknél sávosodott rendesen. De tartalomnál már semmi nem látszott ebből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged