- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
Joci?? #56621 üzenetére
Az 5s késleltetésre értettem a normálist, nem arra, hogy 10-ből 8-szor nem működik.
Érdekes a probléma. Hosszú évek óta vagyok a CEC lelkes híve, és eddig nálam minden-mindennel jól működött.Ilyen hibát bármilyen harmadik, HDMI-vel bárhova kapcsolódó eszköz is okozhat, illetve ez egy jellemző ok. Próbálj meg minden más HDMI kábelt kihúzni és megnézni, hogy van-e hatása a problémára.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Joci?? #56621 üzenetére
Ez simán lehet alaplap probléma is, olvastam erről más fórumokon. Annak működnie kell elsőre és azonnal. Már nem az őskorban vagyunk, hogy várni kelljen.
Nekem soundbar is volt a tv előtte, de rögtön bekapcsolta elsőre. Letesztelni egy másikkal tudod, ha ott is ez a probléma, akkor tv alaplap a hibás, ha azonnal bekapcsolja, akkor meg a soundbar--t dobd a kukába. -
kene84
aktív tag
válasz
Joci?? #56621 üzenetére
Nekem lg e9 van és sajnos egy ideje játsza azt, hogy ugyan bekapcsolja az erősítőt de a hangot hol átküldi felé hol nem és kezdhetem kapcsolgatni internal és HDMI ARC között.
Teljesen megbízhatatlan és ilyenkor teszem azt a médialejátszó is az erősítőre van kötve, ott is hol van kép ha átkapcsolok hol nincs. -
törölt tag
válasz
Joci?? #56441 üzenetére
Tök random, hogy mikor melyik eszköz képes jól együttmüködni, ez egy rossz vicc a szórakoztatóelektronikában. Én kb. fel is adtam az (e)ARC-ot. Minden erősítőn átvezetve megy majd, az ALLM triggereli a game módot és kész. Fejhallgató pedig erősítővel Bluetooth-on, az újabbak elvileg tudnak ilyet.
Ismerősnek márkán belül (Sony) is rossz a tévé + soundbar, csúszik a hang és a késleltetést sem lehet megfelelően utánállítani.
-
Calogero
addikt
-
Gaben360
senior tag
válasz
Joci?? #56390 üzenetére
Én azt nem értem, hogy egy új tulaj kibontja a tv-t amit egy valag pénzért vesz, és elkezd 1 meg 5%-os szürke képet nézni rajta, mer itt azt olvassa hogy így kell tesztelni egy oledet.
Könyörgöm, fusson már le azon a tv-n vagy 3-4 kompenzáció, addig lóf@szt se ér az egész tesztelősdi, max önsanyargatni jó, másra nem nagyon.Aztán meg jön telesírni a fórumot hogy szarazoleddeazlgmégszarabb.Nézzen rajta tisztességes forrással 4k anyagot,azt ha ott van banding meg anyámkínja, na akkor kell pötyögni az ügyfélszolgálanak,azt majd megoldják a problémát.Ezt bele kéne írni az összefoglalóba is, mer szerintem aki most vesz oledet tuti nyomja a tesztképeket az 5 perce vett tévéjén.Én megfogadtam az első oledem után, hogy soha többé nem nézek ilyen szarokat rajta, majd ha normál tartalomnál látom, akkor majd verem a virtuális asztalt. -
powerup2
addikt
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Joci?? #56283 üzenetére
Ebbe inkább én azonnal panelt cseréltetnék.
Csak szólók, hogy körben a keretnek fehérnek illene lenni. Elég durva a TT még a képen is.
----------
De egyébként van valahol egy opció, hogy letölthető témák, mivel nem érdekelt ez a része, pontosan nem tudom hol található, de egy rakás képet lehet letölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest