- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
válasz
oliwwer #90866 üzenetére
Majdnem jól írod de van 4k SDR is, illetve iszonyú ritkán normal HDR.
Amit még iszonyú ritka de már láttam (kékszemű szamuráj) az a FullHD Dolby Vision.
SDR esetén filmmaker mód tökéletes, 2.2-es gammával kb 20-40 közötti fényerővel.
DoVira nem mondok semmit, mert kivágnak innen.
-
Yodamest
veterán
válasz
oliwwer #90220 üzenetére
Még karira ki kell birkózni mellé egy appleTV 4k lejátszót amin ethernet is van, problem solved. Elmondani nem tudom mennyire fasza eszköz, plexen keresztül olyan digitális librarym van rajta mint a csuhajj, kadenciahelyes, gyönyörű hdr kezelés. Mindent is lejátszik, egyszerű letisztult kezelőfelület, nagyon jó! Erőn felül fog vele teljesíteni a tv!
-
-
alaves
addikt
válasz
oliwwer #90220 üzenetére
Ki hogy oldja meg. Nálam egyszerű megoldás adódott a Telekom smart box-szal. Ha DTS hangsávot szeretnék hallgatni (vagy pl HDMV/PGS felirat kell az mkv-ban), akkor az a boxon DLNA-n keresztül Just Player-el történik (PCM stereo lesz a hang a TV-n), az LG távval megy minden.
-
hunspikey
őstag
válasz
oliwwer #90145 üzenetére
Két apró észrevétel :
Régebben játszotta. Nekem a G3 előtt C9-em volt az érdekes tudta a DTS-t. Aztan történt valami és a későbbi szériákból kikerült, most meg a hármasok megint támogatják.
A másik : igazából aki ilyen tv-t vesz a hangját sosem hallja, mert van hozzá egy profi házimozi erősítő.. -
boborján2
senior tag
válasz
oliwwer #90145 üzenetére
Hasonló dolgokon lepődtem meg én is, amikor pár héttel ezelőtt elkezdtem beleásni magam a tv felhozatalba.
Fura volt ,hogy a 9 éves fapad samsung led tv-m kb mindent is lejátszik , ma meg egy 400-450ezres tv specifikációit kell kutatni ,hogy megvétel után mi fog megszivatni.
Az egyiknél prémium kijelző DTS nincs. Másiknál prémiumabb kijelző DV nincs.
Ez szerintem mind annak az eredménye ,hogy szépen rájöttek a gyártók ,hogy mi a tökömnek bele ,ha megveszik így is.
A vásárlók 90%-a ,bemegy a boltba ránéz , boltos rábeszéli, azt csókolom ,már meg is vette. Weben meg amelyiken nagyobb az akció, már meg is vette.Szerk.: Egyúttal külön köszönöm a tokeleteskep yt csatornának ,hogy a miniled nevű bogarat beleültette a fülembe. Ezáltal egy frankó kis mozi lett a szobából.
tudom oled topik.... -
fireisti
csendes tag
válasz
oliwwer #89884 üzenetére
A hang kezeléshez nem lövök,de itt már többen elemezték,hogy melyik típuson fut a DTS. Az,hogy a TV mit játszik le és milyen hang formátumot kezel,nekem nem fontos. Ezt rábíztam egy Zidoo UHD-300 re,ami küldi a hangot a processzorra (ő pedig a végfokra) a képet pedig a TV-re vagy a projektorra.
-
hunspikey
őstag
válasz
oliwwer #89867 üzenetére
Szerintem a panelt tekintve a C2 és a G2 teljesen ugyan az. EX deutériumos második genereációs WOLED panel van mindkettőben ezért fényerőben meg minden egyébben is tök ugyan az. Ha a megjelenés nem számít akkor inkább C széria.
Azt azért el kell mondani, hogy ebben a listában a Samsung a nyerő. Sokkal fényesebb lesz és nagyobb a színtere. C2;G2 nem ellenfele. Az LG-nek egyetlen TV-je van mindösszesen az új QDOLED samukkal szemben és az a G3, az is csak 55-77 colos méretben (MLA paneles verziók)- mert a 83 egy G2 a valóságban sajnos. Mondjuk az MLA paneles G3-asok brutális játékszerek...
-
fireisti
csendes tag
válasz
oliwwer #89870 üzenetére
Vannak dolgok amiben NEM SZABAD kikérni a hölgyek véleményét! Ilyen pl. a Hifi, a Házi mozi stb. Különben egy csomó jó dologról lemaradnánk mi férfiak. Tv vásárlásnál mindig a kisebb felé terelgetnek minket, más témában meg vallják,hogy a "nagyobb jobb"
Ne hagyd magad,kell a 65"
-
boborján2
senior tag
válasz
oliwwer #89867 üzenetére
C2 , G2 nincs DTS hang támogatás, csak C3 ,G3 esetében van ilyen. Legalábbis rtings.com szerint.
369k -ért ha új, garis , kipróbálható és pozitív az eladó, akkor talán megérheti legalább megnézni.
Csak aztán nehogy az legyen, hogy bármi olyan nyűgje van ami csak hosszabb távon jön elő és pl. 20 perc alatt nem amíg nézegeted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tesla topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Renault, Dacia topik
- VR topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest