Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
apszi
őstag
válasz
Pipitaa
üzenetére
Ha csak azt veszem, hogy a G2-re 5 év panel garancia van (csak a panelra, a kötelező 3 éven felül minden egyébb szervizköltség téged terhel), már jobban megéri, és a panel is hűtőbordás, elvileg strapabíróbb lesz, és még fényerőnben is nyersz egy csöppet. A C3 a C2-vel van pariban. Szemezgettem vele én is, mert ritka jó árban van a 65"-os.
-
Pipitaa
csendes újonc
válasz
Pipitaa
üzenetére
Sziasztok! Sikerült visszavinni a tévét, és hibás volt! Cserélték is volna, de..... volt még egy utolsó Original dobozosnak tűnő készülék amit kibontattam, hogy próbáljuk ki nehogy az is hibás legyen! Amikor kibontották nem vt a kijelzőn a gyári védő fólia, (az eladó szerint lefelejtették biztos
) ami nagyon elbizonytalanított, ezért nem is hoztam el és a pénzt visszakértem! Köszönöm a segítségeteket bízom benne hogy akcióba hozzá jutok egy jó Oled tévéhez, bár most kicsit elbizonytalanodtam! 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5410 - 14" FHD touch, Core i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) ami nagyon elbizonytalanított, ezért nem is hoztam el és a pénzt visszakértem! Köszönöm a segítségeteket bízom benne hogy akcióba hozzá jutok egy jó Oled tévéhez, bár most kicsit elbizonytalanodtam! 
Vhiktor