- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
odiepapa2
tag
válasz
ronaldo #69687 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors választ. A sport alatt leginkább a technikai sportokat értem. Illwtve amit kérdezni szerettem volna, az a VRR. A C1-ben benne van, kérdés a Philipsben benne van-e illetve a másik kérdésem a Dolbyra irányulna, miszerint az LG C1 nem játsza le a dolby hangokat? Hogy van ez pontosan? Amúgy általában optikain kötöm össze a TVmet a DAC-kal és sztereóban hallgatom a filmeket, de nem lenne baj ha a TV tudna dolbyt is, nem szeretnék HM-re is beruházni, elég lesz az új tv és az xbox upgrade S-ről X-re
-
paatrick
őstag
válasz
ronaldo #69602 üzenetére
Végül nem vártam meg a C2-t a monitor vásárlással, szóval vettem egy Samsung QLED-et. Így könnyű összehasonlítani a kettőt, itt van mellette fél méterre egy LG BX.
Nappal nincs sok különbség, ugyanúgy fekete a fekete mindkettőn. Sötétben viszont simán látszik hogy a qleden így is világít a fekete, pedig 7-es fényerőn vagy még annyin se megy az 50-ből. Az oled meg fekete.
-
bnorci71
addikt
válasz
ronaldo #69602 üzenetére
nem tudom ezt a mediamarkt hogyan engedi a boltja területén (mert gondolom ők nem MM alkalmazottak, hanem engedéllyel agitálnak a tv szekciónál).
neki mindegy mi megy ki a kijáraton Samu/Sony/Lg/Philips a haszon nála van és ugye van az a "kapitalista jelszó", hogy profitmaximalizáció -
ziggi_zug
aktív tag
válasz
ronaldo #69576 üzenetére
Nekem ma jött meg az A90J, de még a dobozban lesz szombatig. Viszont sokat beszéltem a Sony márkabolt eladójával és a magyar szerviz szakijával. Nincs igazán tapasztalat A90J-vel, mert nem nagyon hibásodtak eddig meg. Azt mondta az eladó, hogy abszolút homogén képet senki ne várjon semmilyen TV-től, de bármit is látott eddig a Sony A90J-től, az max "stúdióban" és egyszínű képen volt látható. valós körülmények között semmi sem észrevehető.
Azt nem tudom, hogy ő mondta, vagy a másik Sony szalon embere, hogy profi stúdiók is veszik ezt a modellt és visszajárnak újabbakért. (Állítólag Hollywoodnak dolgoznak és ezen mutatják be a megbízóknak az anyagaikat.) Szóval annyira nem lehet gáz.
Majd talán vasárnapra lesz saját tapasztalat, de tuti nem fehér "vásznat" fogok nézegetni rajta. -
alaves
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Acer notebook topic
- Milyen házat vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tesla topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest