- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
privacy99
senior tag
válasz
odiepapa2 #71601 üzenetére
Nekem is ugyanez volt a tapasztalatom 65C11-el, kipróbáltam a legnevesebb oldalak beállításait, és az élettől is elment a kedvem, hogy mire is költöttem én el közel 600 ezret. Még itt a fórumban ki is fakadtam, majdnem vissza is vittem
Aztán találtam egy olyan ajánlást, hogy a gyári szakértői mód nagyjából rendben van, sima tv adásra, youtube-ra azóta azt használom, eleinte az is furcsa volt, barnás árnyalatúnak láttam, de hozzászoktam, és mostmár tetszik. HDR-ben nem nyúltam semmihez, ott továbbra is nagyon durvák a színek, fényerő, és amikor olyan tartalmat nézek, hogy ezt várom, akkor az általában úgyis HDR.
-
alaves
addikt
válasz
odiepapa2 #71601 üzenetére
"Mindkét tvn fos lett, élettelen, borzalom lett a végeredmény."
+1 Vhiktor
Ez az eredménye az eddigi kijelző nézési szokásodnak. Kalibráltatod vagy hozzászoksz ehhez a viszonylag színhelyes alap beállításokhoz. Mivel te használod, azt is megteheted, hogy addig húzod felfelé a színt, 'képjavítókat', stb. amíg neked megfelelő lesz. -
-
ricsip
addikt
válasz
odiepapa2 #69911 üzenetére
Van az Emagon pár napja egy bontott csomagolású 65-ös C1, 482 ezerért. Olcsóbb annál már valszeg nem lesz, 1-2 hónap és jön a C2 mégsokkaldrágábban. Lehet h. defektes bandingos tintásodó paneles példány, és vki visszaküldte postafordultával. Senki nem mert még ráugrani ;)
-
Ren Hoek
veterán
válasz
odiepapa2 #69784 üzenetére
Ja teljesen igazad van. Egyértelműen én sem várok.
Márciusban C1 65... USA-ban volt egy jó Superbowl akció 500K HUF, dollárban, de mindegy, már vége. Most ott is 1890 USD. Bár a forint sem túl acélos.Csak EVO panel legyen benne. Akkor nyugodtabban használnám gamingre/monitorként olykor. Nem kell, hogy világosabb legyen, elég ha 20%-al hatékonyabb a lumineszcens réteg. Kisebb feszen tudja ugyan azt a fényerőt, akkor kevésbé degradálódik.
Bár ez a beégés dolog is... nem játszottam soha 500 óránál többet ugyan azzal, tehát még szerintem a B7-et se tudtam volna beégetni bármilyen HUD-al, vagy kumulatív logóval.
-
Fandango
veterán
-
válasz
odiepapa2 #69784 üzenetére
Én hasonló helyzetben vagyok becéloztam egy dátumot és próbálom tartani magam figyelem az árakat és ha addig nem találok veszek valamit és elfelejtem a dolgot.
Írtam az LGnek is lesz e még szállítmány vagy akció nem várható röviden ez volt a válasz.Fandango mennyiért sikerült megvenni ?
-
wallace 234
őstag
válasz
odiepapa2 #69733 üzenetére
Sajnos panel lottó van, egyedül a szerviz menübe lehet megnézni, aki tudja mit keresen. De igazából QN90 be is Ads panel van és elég jó a feketéje. Valószínűleg a Qn85A se lehet sokkal gyengébb. Bolti körülmények között, azért nem egyszerű, hogy melyik a jobb. De ha segítenek akkor majd látod.
-
kzkz
őstag
válasz
odiepapa2 #69716 üzenetére
Ráadásul a QN85A mintha nem is VA, hanem IPS paneles lenne. Az még rosszabb ebből a szempontból.
Én egy Sony-t vettem elsőre a Samsung helyett, ami szintén IPS-es volt, de esti szélesvásznú filmnézésnél az alja és a teteje szürkén világított, annyira hogy azt néztem a film helyett. Nagyon zavaró volt.
Utána lett egy Q82R, ami már VA paneles, de még erre is a legolcsóbb OLED köröket ver rá (local dimming ide vagy oda), ha esti filmnézésről van szó, és számít neked, hogy a fekete ne világítson szürkén.
-
ronaldo
őstag
válasz
odiepapa2 #69675 üzenetére
Xboxra (játékra) az LG C jobb, ha sportműsor alatt pl. focimeccseket és társait értesz, akkor a mozgásmegjelenítés miatt viszont pl. a Sony jobb.
Igazából ha nincs valami fene nagy akció más márkánál, akkor azért az LG a legolcsóbb mindegyik méretben, szóval nem biztos, hogy az elég vaskos felárat megéri akár a Sony, akár a Pana.
Viszont a korábban linkelt Philips 806 nem egy rossz opció. Ugye Philips egy Ambilight funkcióval mindenképp többet tud, mint a többi.
Egy szó, mint száz, rosszul (mármint ami LG C kategória legalább) egyikkel sem jársz szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest