- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Yettel topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
válasz
pontyos #55312 üzenetére
Az OLED képe sokkal jobb mint az LCD-é, ezért az SD adás hibái (túltömörített mpeg2) is jobban látszanak, ez nem a TV hibája (LCD összemossa a zajt is). Ha úgy jobb neked, kapcsold be a két zajszűrőt, akkor olyan lesz mint az LCD, viszont megmaradnak az OLED előnyök (végtelen kontraszt, fekete, élő színek, stb). 65-ösön SD adást nézni 5-6 méterről elegendő.
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
pontyos #54808 üzenetére
A hd adásnál kifejezetten jó , az SD meg minden "tevén" fosss... ( arra a régi crt az igazi , ha kell tudok egy 72"-es Sonyt
) De pl.: antennáról az m4-en a sport nagyon jó (1080) és a többi hd csatorna is jó.( Az a kevés).Én iptv beltériről szoktam még hd csatornákat nézni , még az is jónak mondható minőségileg.
-
válasz
pontyos #54829 üzenetére
Eléggé nehéz lesz erre reagálni még azoknak is akiknek ilyen típusú tv-je van, ugyanis írtad, hogy érzékeny vagy a mozgásra. Ami másnak még megfelel, az neked, lehet, hogy már nem. Panánál olvastam, hogy a HZ széria most a legjobb. Illetve a Sonyk is jók, főleg az újabbak. Az LG-knél sem olvastam panaszt. Nekem FZ szériás Panáim vannak, én is érzékeny vagyok a mozgásra, de nekem megfelelőek.
Összességében az oledek nem erősek mozgásban, sosem voltak azok, így azt javaslom, élőben nézd meg a tv-t amit kiszemeltél. Vigyél anyagot és teszteld le, hogy tetszik e, amit látsz. -
Traugutt
csendes tag
válasz
pontyos #54351 üzenetére
Nálam egy 8-as sorozatú Samsungot váltott le a CX.
OK, mondjuk láttam már a különbséget, mert a másik szobában C8 van.
Soha többet nem vennék LCD háttérvilágítású tévét nagy méretben. Szerintem a filmek sötét jelenetei nézhetetlenek ezeken a tévéken. Lásd pl. Trónok harca 75%-a. Plusz az enyém annyira felhősödött, hogy azt hittem, mindjárt esni kezd.
Ha filmet akarsz nézni, akkor 55' felett csak oledet szabad venni. A többi pénzkidobás. -
Provox OW
újonc
válasz
pontyos #54351 üzenetére
Én is cx65‐öst vettem kb egy hónapja bfriday akcióban, ott ahol most ismét a legolcsóbb 599. Akkor 610‐ért. De kétség nem férhet hozzá, hogy jól döntöttem a fiammal együtt aki szintén vett egyet. Minden korábban leírt anomáliától, hibától mentes azóta is mindkettő. Gyári csomagolás is alap volt... Nagyon megvagyunk elégedve! Fényerő sem gond, most is besüt kissé a nap oldalról, de nem zavaró. Amiben nem hibáztam, hogy 65 és nem 55 ill, hogy cx és nem bx lett a végén!
-
kolosszus87
senior tag
válasz
pontyos #54351 üzenetére
Én azt tanácsolom, ha 65-ös tv-t szeretnél és erre van 700e Ft-od, a házimozi az elsődleges és nem igazán a játékos funkciók érdekelnek akkor a Sony A8H Oledet lenne érdemes megfontolnod! Képminőségben veri az LG CX-et is, gyakorlatilag a Panasonic csúcs HZ2000 oledje után a második legjobb oled tv! Én nem vennék mást ennyiért.
-
wallace 234
őstag
válasz
pontyos #54351 üzenetére
Szívesen! Remélem sikerül jól dönteni, nem egyszerű az biztos! Jól meg kell gondolni. Főleg ha 700 ezret kiad az ember! Mindkettőt, meg kell nézni amelyik neked jó azt kell meg venni, elvégre te fogod nézni, nem más. Tesztek jó ki indulási alapok. Így van a pár uhd remux meg mutatja, hogy mit tud egy tv legyen az oled vagy nem oled! Sok sikert!
-
alaves
addikt
válasz
pontyos #54330 üzenetére
Lehet hogy jobban meg kellene tisztítanom a szemüvegem, de én sehogy sem látok tűéles képet egyetlen csúcskategóriás LCD-n sem (egyedül ZG9-et nem láttam még).
Az OLED-eket 0-ás élesség beállítással élesebbnek látom. LCD-nél valahogy mindig szembeötlik nekem, mintha egy elvékonyított pausz papír lenne a kijelzőn. -
wallace 234
őstag
válasz
pontyos #54330 üzenetére
Hát ez itt veszélyes téma a qled vs oled, de szerintem ha ki próbálod az oledet, nem fogsz csalódni, ha CX et. Én ha vissza olvasol, nem az oled mellet maradtam. De ez persze nem azt jelenti, hogy másnak egy magasabb kategóriájú oled nem jönne be! Samu ügybe privátba szívesen segítek,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Videó stream letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- HyperX SoloCast gaming USB mikrofon
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Eladó Denon AVR-X6400H prémium házimozi erősítő 11.2 csatorna Auro3D Atmos HDR DV stb
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged