- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pontyos #54829 üzenetére
Eléggé nehéz lesz erre reagálni még azoknak is akiknek ilyen típusú tv-je van, ugyanis írtad, hogy érzékeny vagy a mozgásra. Ami másnak még megfelel, az neked, lehet, hogy már nem. Panánál olvastam, hogy a HZ széria most a legjobb. Illetve a Sonyk is jók, főleg az újabbak. Az LG-knél sem olvastam panaszt. Nekem FZ szériás Panáim vannak, én is érzékeny vagyok a mozgásra, de nekem megfelelőek.
Összességében az oledek nem erősek mozgásban, sosem voltak azok, így azt javaslom, élőben nézd meg a tv-t amit kiszemeltél. Vigyél anyagot és teszteld le, hogy tetszik e, amit látsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 65" QLED 4K Q7F Vision AI Smart TV (2025) Bontatlan / 2 év gari
- Samsung The Freestyle Gen. 2 Hordozható Smart Projektor + Samsung Battery Base akksi!
- Google pixel buds pro 2 vezetéknélküli fülhallgató
- TCL Qled 55coll 10BIT Android hibátlan dobozában
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged