Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dropi
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
De miért hasonlítotok egy tévét egy autóhoz? Nyilván az ember másképp bánik az autójával, ami drágább is, mint a tévéje, ráadásul az élete múlik rajta.
Sokan a telefonjukra is tokot tesznek, nehogy baja legyen. Én nem teszek, mert rohadtul elcsúfítja, igen, ejtettem már le, igen, megkarcolódott, de nyilván ezt vállaltam.
A tévénél is tudom, hogy így nagyobb az esély erre, bár mióta itt a csoportban vagyok, értsd jó sok éve, egyetlen egy emberrel nem találkoztam, aki csak látott volna valakit, akinek a tévéje a max SDR fény miatt beégett volna, így nekem ez egészen addig egy elfogadható kockázat, amíg nem látok legalább 4-5 normál tévé/youtube nézés miatt beégett tévét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Napelem
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Tőzsde és gazdaság
- EAFC 26
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- APPLE Watch Series 10 42mm rose gold
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- MacBook Pro 14 2024 M4, 32 GB RAM, 1 TB SSD 27% Áfás
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor