- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Android dual SIM okostelefonok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szivárognak a OnePlus Nord CE6 Lite specifikációi
- Fotók, videók mobillal
- A belépőszintre érkezett a Xiaomi Redmi A7 Pro
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dadan01
senior tag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Szerintem a belső lejátszó a legkevésbé jelentős elem a képmegjelenítési láncban. Az idei LG modellek ugye két különböző chipsettel jönnek majd, ennek a részletei most nem fontosak, de az igen, hogy jelentős különbségek vannak a képfeldolgozási képességeikben és teljesítményükben. Ezért gondolom azt, hogy ez a chipset a felelős azért, hogy a végén a kép a lehető legjobb legyen. Hogy ez a chipset egy külső v belső jelet dolgoz fel, szerintem kevéssé fontos a végeredményt tekintve.. Egy külső forrásból származó jelet tetszés szerint módosíthatsz, amit majd a tévé rendszere még egy lépcsőben dolgoz fel, ezért az biztos, hogy nem lesz teljesen azonos összehasonlítva akár a belső lejátszóval, akár egy másik forrással. Ezzel azt akarom csupán jelezni, hogy lehet, hogy a külső lejátszó képe neked jobban tetszik, szerinted szebb, de lehet hogy éppenséggel sokkal rosszabb, ha kalibrátorral néznéd. Nagyon szubjektív műfaj ez, hdrről nem is szólva, kinek a pap.
Hogy ne csak a levegőbe beszéljek, az utóbbi három napot egy külső armlogic 905x chipsetes lejátszó tesztelésével töltöttem, a szent grál Kodival küzdve, és én semmi olyan minőségbeli különbséget nem találtam eddig, ami miatt plusz egy eszközzel kellene terhelni magam, ez az én személyes véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- További aktív témák...
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- GRUNDIG OLED !!!( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor