- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Honor 200 Pro - mobilportré
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
envagyok
üzenetére
Fura, mert ha most 2160-as kijelzőre 1080-at küldök, még mindig látom a fűrészfogakat a TV viszonylag lágy nagyításával is (az LG-n nem is tudok 2x2 módot kérni, mint pl. a Panasonic-nál, mindig lágyítja picikét a képet, ami még picit el is kéne fedje a recéket, de még mindig ott vannak), amik natív 2160-ban szépen eltűnnek (na jó, még mindig van itt-ott egy kevés, de sokkal jobb a helyzet, a gyakran zavarótól sokkal közelebb kerül a jelentéktelenhez).
Az új, durván, 2015--től máig megjelenő, komolyabb képvilágú játékok (amiket látványosnak és részletgazdag képvilágúnak szántak és sikerrel is jártak) esetén nekem a geometriai részletesség is feltűnően szebb. Szerintem sokkal látványosabb a különbség, mint a filmek eleve lágy képén, amikre sokszor szándékosan tesznek még szűrőket, zajt, stb (vagy már eleve ott van a zaj tekercsen/szenzoron).
Mondom ezt úgy, hogy azzal egyetértek, hogy BD filmeken kb. semmit nem vélek látni, amit a felbontás illeti, esetleg 1-2 film 1-2 jelenetében, ha direkt erre figyelek kimerevített képen, ami nyilván nem mérvadó egy filmnél, amihez normál esetben csak ellazulok és arra figyelek mi történik, nem a kép legapróbb kis eltérésein próbálok görcsölni. Ahhoz szerintem is elég TV méretű kijelzőre a 2k, hogy ne legyen feltűnően kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Dell Latitude 7400 2 in 1 360 touch, i7 8665U, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor