Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- MWC 2026: Rangos díjjal távozott az S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xedamen
senior tag
Sziasztok!
Évek óta OLED tulaj vagyok, 4 évig használtam egy 55"B7-eset, majd 2.5 éve váltottam egy 65"CX-re. Eldöntöttem, hogy idén váltok, hiszen a sokkal fényesebb panelek miatt talán már érdemes, és akkor már 77"-es lesz az új.
Na most az idei 77"-es Samsung S95C 1.310.00 a Telekomnál listaáron, ami kedvezménnyel 1.25-re lemegy (itt a legolcsóbb, máshol 1.5 millió körül szórják, de amúgy is T-s vagyok, úgyhogy mindegy), míg a 77"-es G3 1.8 millió eMag-on és a MediaMarkt-ban is.Tesztek alapján sokat fejlődött tavaly óta a Samsung, plusz kb annyival olcsóbb, mint amennyit a G3 egy év alatt veszíteni fog az értékéből.
Tetszik az egy kábeles kialakítás (Samsung OneBox - vagy mi a neve), a dizájn. A Samsung menüje sokkal gyorsabbnak tűnik (gyanítom a G3 is fényévekkel gyorsabb a CX-nél). YouTube-os összehasonlításokban valamiért jobban tetszettek a Samsung színei és a color brightness is jóval magasabb a Samsungnál. Kicsit félek, hogy hiányolom majd a magic remote-ot
Dolby Vision nagy kérdőjel nekem, mert az összes streaming szolgáltatónál Vision-ben indul el minden jelenleg, de láttam Samsungos ismerősnél, hogy nála meg HDR 10/10+ban... Konzolom egy PS5, de nem vagyok power gamer, csak néha napján ülök le játszani, de akkor szeretem, ha odab@sz a látvány
Van valakinek tapasztalata esetleg?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Milyen okostelefont vegyek?
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Gaming notebook topik
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Deep Purple 128GB használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Dolby Vision nagy kérdőjel nekem, mert az összes streaming szolgáltatónál Vision-ben indul el minden jelenleg, de láttam Samsungos ismerősnél, hogy nála meg HDR 10/10+ban... Konzolom egy PS5, de nem vagyok power gamer, csak néha napján ülök le játszani, de akkor szeretem, ha odab@sz a látvány
Vhiktor