Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Gear S3 - második kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Aranyérmes szelfimóddal érkezett egy gyönyörű flipes telefon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
still2
tag
válasz
Sasi001
üzenetére
Mióta LG OLED tv-t vettem, olvasom ezt a fórumot. Egyrészt hasznos információkat osztanak meg segítőkész emberek illetve aki segítséget vagy tanácsot kér az meg is kapja. Másrészt szubjektív dolgokról folynak szinte vérre menő és értelmetlen viták.
Én egy átlag felhasználó vagyok és a második LG OLED TV-met használom elégedetten.
Véleményem szerint a vásárlók 95%-ka ezen kategóriába sorolható, akik leülnek a tv elé és élvezik az LCD utáni képminőséget. Nem nézik oldalról nem nézik felülről csak szemből és nem keresik nagyítóval a hibákat hanem elmerülnek a minőségi váltás utáni képmegjelenítésben.
Továbbá szerintem az sem elhanyagolható tényező hogy az LG mióta gyárt OLED tv-t és hány darabot adott el és hogy viszonyul ezekhez a számokhoz a Samsung gyártása. Nagyobb darabszámban nagyobb a hibalehetőség. Én most most egy átlag felhasználó által észrevehető hibára gondoltam.
Viszont ha van hiba akkor az LG szervíz ott van vásárló háta mögött és segít, ami a mai világban üdítő jelenség és nagyon hasznos az átlag vásárló számára.
Ezeket csak azért írtam le ha valaki OLED tv-t szeretni venni ne csak az 5% folyamatosan ütköztetett véleményére hagyatkozzon.
Továbbá alaptalan tartom ezt a kijelentést " tény, hogy az Lg a panel cserékről szól". Ez volt a másik oka az előző mondatoknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OTP Bank topic
- Alkoholista nevelde
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Videó stream letöltése
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- IT Megoldások és szolgáltatások
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor