Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SaitoX

tag

Sziasztok,

Már korábban írtam, hogy mióta panelt cseréltek a C8-amban, egyszerűen nem tudtam megszokni a képét, a színek nem olyanok, mint előtte. Pl. PS5-ön, egy színes játéknál nagyon érezhető (de másnál is), hogy nem ugyanolyan, mintha sötétebbek / mélyebbek lennének bizonyos színek, meg összességében az egész kép, nehéz így leírni. Mintha visszavinne a színes, világosabb színekből és elsötítené, vagy nem tudom.

Most már gondoltam, hogy kipróbálom, hogy kikapcsolom a TPC és a GSR-t, amit több helyen is javasolnak. Az előző panelnél, 4 év alatt, meg sem fordult a fejemben, hogy kikapcsoljam, mert így is szép képe volt, az új (WBE panel) viszont zavaró volt. Miután kikapcsoltam, gyönyörű lett a kép, megszűnt a fentebb írt zavaró jelenség, minden szép, gyakorlatilag ugyanúgy néz ki mint a régi WBC panellel a csere előtt...

Ez hogy a francba lehet? Új panaleknél "agresszívabb" lenne a TPC és/vagy a GSR? Nem igazán értem, de teljes mértékben egyértelmű, hogy ezek miatt volt rosszabb a kép. Most, hogy kikapcsoltam, minden nagyon szép.

Új hozzászólás Aktív témák