- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matt89
junior tag
válasz
SaitoX
üzenetére
Ezt már én is néztem korábban.
Ekkora különbség nincs azért a Sony javára képben. (mint ahogy "érződik" ez alapján)
Mondjuk nekem is a Sony jön be ebből a párosból több egyéb ok miatt is, de a videót most sajnos nem tudom hanggal nézni - nem tudom milyen beállítások/kalibráció van ott a videóban.Ami biztos, hogy én abszolút nem bántam meg eddig az 55A83J-t. Ha van még ebből akkor ez nagyon jó áron van most. Azt nem tudom első kézből, hogy konzolon milyen, mert még nem használtam hozzá. Filmek (hdr/dv) / kezelhetőség / motion / felskálázás.. nekem mind nagyon kielégítő eddig vele, főleg ebben az árban.
u.i. most nézem, hogy 'out of the box', gondolom filmmaker az LG, a Sony meg custom
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4519
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433FN - i7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Nvidia I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor