- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hmmm1
aktív tag
Tetszik ez a írás, ill. kíváncsi leszek Vhiktor videójára ha lesz a témában. Szerintem nagyon kellene már erről valami.
Kicsit túl van tolva az egész HDR mizéria azt gondolom, illetve hogy sötétít, azt én is érztem vagy jóval másabb. Ergo többet érhet nem is használni az egészet.
Kicsit olyan érzésem, mint az RTX Nvidia effekt... akkora egy bullshit, hogy kb semmi értelme, cserébe rohadt magas a hardverigénye, és ahhoz képest szinte semmit nem tesz hozzá a grafikához. Vajmi jelentéktelennek gondolom.
HDR-el is az a bajom, hogy ezeréve reklámozzák a formátumot, közben a gyártók tök szarul/kevésbé használják ki... Az hogy 2 órás filmben, van egy ici pici HDR-es jelenet az lófas*. Nincs értelme. Ergo ha a gyártói oldalról hiányos, hanyag, kevés a információ, akkor miről beszélünk?
A legtöbb ember, sokáig én sem tudtam, hogy meta információkról beszélünk, lehet akármiylen jó tv-d, ha a videó anyagban alig van meta adat... de már oda lehet írni, hogy HDR.
Arról nem is beszélve, hogy a legoccsóbb tv-n, meg nem is látsz sokat a HDR-ből hiába tudja, mert ugye nem árt ha jó a max fényerő is, meg ilyenek.
Elég parasztvakítás ez szerintem. A DV-nél több whao faktort érzek és jobban átjön, hogy hozzátesz a látványhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65S90FAT) 165CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Redmi Note 11 Pro 5G / 6/128GB /Kártyafüggetlen /12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RugKing 4 Pro
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor