- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kezünkben az eddigi legvékonyabb és legerősebb gamer telefon, megvan az ára is
- iPhone topik
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasi001
őstag
válasz
Lujo123
üzenetére
Engem szeretnél meggyőzni vagy saját magadat? Többen is igazat adtak nekem, hogy nagyon melegedett az Lg, de neked ez nem számít. Mindegy. Leírtam, hogy mindenkinek más az ízlése számomra dekoratívabb a Samsung. Az hogy hetek vagy hónapok múlva elhajlik a panel egy butaság. Az enyém egyenes nem hinném hogy idővel elhajlana de ha mégis jelezni fogom. Fényerő visszavétel fw szinten volt az Lg-nél is ami Samsungnál még mindig jobb nem számítva a színek fényerejét. Anyag minőség? Szerintem semmivel nem rosszabb mint az Lg. Mindkettőt használtam sajnos. Egy év javítgatás után senki nem tudna meggyőzni, hogy Lg-t. vegyek. Nem érdekel, hogy honnan vannak az infók, ismétlem mindkettőt használtam, ettől jobb teszt számomra nincs. Egyébként totál szemből volt tintinges a normál tartalom 50%-nál, mindhárom panel. Ízlések és a felhasználás értsd játék-film stb. mindenkinél más, akinek az Lg jön be vegyen akinek nem az vegyen mást én így döntöttem amit egy percig sem bántam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Óra topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- MasterDeeJay: Intel Optane M10 mire lehet használni? Ötletek.
- Kezünkben az eddigi legvékonyabb és legerősebb gamer telefon, megvan az ára is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- GRUNDIG OLED !!!( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor