Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland-87
aktív tag
Gyakran használok a tévén (LGB23) Tidalt és Spotit meg netrádiókat is hallgatok, sokszor hosszú órákon keresztül, ilyenkor a menüből le szoktam kapcsolni a képernyőt, viszont ma belefutottam egyik külföldi fórumon egy olyan hozzászólásba amely szerint ez a felhasználási mód valójában nem jó, mert a tévé állítólag nem veszi figyelembe azt hogy a képernyő ki van kapcsolva technikailag, csak a bekapcsolva töltött időt nézi, így a kompenzáció túl gyakran futhat le, amely ebben az esetben károsabb mint ha ehhez tartozna valós képernyő idő is. Erről mi a véleményetek? Én eddig azt gondoltam hogy a képernyő időt veszi figyelembe, és pont azért van a kikapcsolás lehetőség hogy ha nincs mit nézni akkor kikapcsolhassam, amivel védem a kijelzőt, és még szerintem elég jelentős energiát is megspórolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest