Hirdetés
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Messze nyolcezer fölött!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland-87
aktív tag
Gyakran használok a tévén (LGB23) Tidalt és Spotit meg netrádiókat is hallgatok, sokszor hosszú órákon keresztül, ilyenkor a menüből le szoktam kapcsolni a képernyőt, viszont ma belefutottam egyik külföldi fórumon egy olyan hozzászólásba amely szerint ez a felhasználási mód valójában nem jó, mert a tévé állítólag nem veszi figyelembe azt hogy a képernyő ki van kapcsolva technikailag, csak a bekapcsolva töltött időt nézi, így a kompenzáció túl gyakran futhat le, amely ebben az esetben károsabb mint ha ehhez tartozna valós képernyő idő is. Erről mi a véleményetek? Én eddig azt gondoltam hogy a képernyő időt veszi figyelembe, és pont azért van a kikapcsolás lehetőség hogy ha nincs mit nézni akkor kikapcsolhassam, amivel védem a kijelzőt, és még szerintem elég jelentős energiát is megspórolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor