- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matt89
tag
válasz
Sliderxy
üzenetére
Ezt a témát én is körbejártam párszor, ncore-on is van róla (több) nagyobb fórum topic.
Én sem vagyok benne expert, de leegyszerűsítve mindig az alábbi pontokra fut ki a beszélgetés (persze javítsatok, ha más tapasztalatok vannak):
- a legbiztosabb adatminőség megőrzése szempontjából a közvetlen usb hdd, vagy ha több pénz van rá, akkor blu-ray lejátszó
- streaming platformon alacsony bitrátával jön az adás, így az mindig el fog maradni a "lossless" blu-ray minőségtől
- pc/laptop nem tud dolby vision-t lejátszani egyáltalán és a külső mediabox-ok sok esetben gyengébb minőségű DV-t adnak az új tv-k beépített lejátszójához képest
- aki szeretné kimaxolni a dolby vision és hdr élményt és nem google tv az op rendszere és nem akar külön lejátszót vagy külön nas rendszert, az a legjobban az .mp4 és .ts formátumú file-okkal jár (dts sáv nélkül) hhd-ről (40-70 gb file-okról beszélve)
- tavalyi/idei Sony TV-k viszik az mkv-t is oled-ek közül (ráadásul dts hangsávot is), így bármilyen jó ár/értékben egy LG, én nekem ez többet nyom a latba a Sony mellett, legkésőbb Január-Február környékén vásárolok is
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Fotók, videók mobillal
- Parkside szerszám kibeszélő
- TP-LINK routerek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ/BONTOTT Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor