- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- iPhone topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
kkp900
üzenetére
A mostani Qleded nem tudom milyen, de nekem C2-van és már az 55" alattinak is nagyon jó a fényereje, 55" felfelé meg még jobb. A mérések nagyon szituáció függőek, hivatalosan a C2 ilyen 750nit körül tud, rtingsen asszem úgy van írva. 500-at lehet úgy mértek, hogy full képernyős fehérnél, amikor ugye nem képes a maximumot kitolni, úgy lehet 500. Szóval ez attól függ milyen helyzetben mérték és épp mi volt a képernyőn, nem mindegy hogy egy elemlámpa fénye vagy egy egész képernyős ragyogó valami. Egyébként nekem a windows úgy írja ki az adatainál, hogy 1400nit, nem tudom ezt honnan olvashatja ki.
Hogy mennyivel másabb azt neked kell élőben látni, én sima ledről váltottam és már az áruházban kirakott példánynál leesett az állam, hogy mennyivel szebb. Ha neked nem esik le akkor nincs nagy különbség, ezt neked kell érezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- PlayStation 5
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Formula-1
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor