Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Na ugy tunik a 77C1 melle jon egy S95B QD-OLED is tesztelesre. Lesz par napom.
Kivancsi leszek. Bar eleg merges vagyok a Samsungra. Juli 29-en rendeltem... Aug 4-re volt a szallitas "expected". Miutan kifizettem, egybol Aug 8-ra ugrott. Megprobaltam Cancel-ozni, de nem sikerult mar. Az ugyfelszolgalat eleg hulyere vett, azt igertek megoldjak 4-ere. Cancelozni nem lehet, csak ha fizikailag nem veszem at a futartol (Ez is milyen buta megoldas)
Nem csinaltak vele semmit... Ma 8-a, egesz nap vartam 9tol 13-ig, mert csak ilyen gyoker idoablak volt ..., es a futarszolgalat is atvert, kiderult irtak egy mailt (semmi nem jott es a honlapon is 8-a szerepelt), hogy 3 napot kesnek.
Ennek tetejeben meg egy napra ra ujra visszaallitottak a -77K HUF akciot.
tehat meg tobbe is kerult boven. Igy mar alig olcsobb mint a 77C1.Ehhez kepest az Amazon Prime zsenialis volt az LG 77C1-el, par nap alatt kihoztak. GPS-en pontosan mutatta hol jar az auto es mikor kanyarodik be az utcaba, mint az Ubernel. (Egyebkent is van night szallitas, ami azt jelenti, hogy ejjel megrendeled es reggelre ott van a cucc az ajtod elott.)
Na majd en is irok par sort a kettorol. Foleg panel homogenitas es a tinting az ami erdekes. Ennyi penzert mar muszaj osszevetni a ket panel techet... de mindenkepp az LG fele huz a szivem es a 77 col tobbet fog erni 65 colnal, alig dragabban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Napelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Filmvilág
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
tehat meg tobbe is kerult boven. Igy mar alig olcsobb mint a 77C1.
Vhiktor