Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ren Hoek

veterán

Na ugy tunik a 77C1 melle jon egy S95B QD-OLED is tesztelesre. Lesz par napom.
    Kivancsi leszek. Bar eleg merges vagyok a Samsungra. Juli 29-en rendeltem... Aug 4-re volt a szallitas "expected". Miutan kifizettem, egybol Aug 8-ra ugrott. Megprobaltam Cancel-ozni, de nem sikerult mar. Az ugyfelszolgalat eleg hulyere vett, azt igertek megoldjak 4-ere. Cancelozni nem lehet, csak ha fizikailag nem veszem at a futartol (Ez is milyen buta megoldas)
    Nem csinaltak vele semmit... Ma 8-a, egesz nap vartam 9tol 13-ig, mert csak ilyen gyoker idoablak volt ..., es a futarszolgalat is atvert, kiderult irtak egy mailt (semmi nem jott es a honlapon is 8-a szerepelt), hogy 3 napot kesnek.
    Ennek tetejeben meg egy napra ra ujra visszaallitottak a -77K HUF akciot. :o tehat meg tobbe is kerult boven. Igy mar alig olcsobb mint a 77C1.

Ehhez kepest az Amazon Prime zsenialis volt az LG 77C1-el, par nap alatt kihoztak. GPS-en pontosan mutatta hol jar az auto es mikor kanyarodik be az utcaba, mint az Ubernel. (Egyebkent is van night szallitas, ami azt jelenti, hogy ejjel megrendeled es reggelre ott van a cucc az ajtod elott.)

Na majd en is irok par sort a kettorol. Foleg panel homogenitas es a tinting az ami erdekes. Ennyi penzert mar muszaj osszevetni a ket panel techet... de mindenkepp az LG fele huz a szivem es a 77 col tobbet fog erni 65 colnal, alig dragabban.

Új hozzászólás Aktív témák