Hirdetés
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Csíptetős dizájn, 9 órás üzemidő és nyitott kialakítás a Sony új fülesében
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
addikt
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Nagyon koszonom! Megprobalom erthetoen es atfogoan leirni a problemakort. En magam nem vagyok nagy panel szakerto igy csak az altalam relevansnak velt koroket tudtam megtenni:
Adott egy LG 55" C6. Kb. fel eve szrevettem a panelen egy ~2mm atmeroju kerek, sotet foltot. Az erdekesseg az, hogy a folt nem mindig lathato. RGB szineken nagyon nehezen kiveheto/nem latszik, feheren egyaltalan nem latszik. Paszteles szineken sem latszik annyira. Sotet szineken viszont jol kivehetoen latszik, pl sotet egnel jatekban. Ez picit ellent mond annak, hogy RGB-n nem latszik, ezt nem is ertem teljesen... standard Blue-n nem tudom kivenni konnyen de jatekban sotet egen jol latszik ill. minden mas sotetebb szinen is. 5% grey-en nagyon szembetuno.
- Probaltam futtatni manualis clear panel cycle-t, nem segitett.
- Tudomasom szerint utes nem erte a TV-t es foleg nem egy ilyen kis pontban.
- Neztem jominusegu, nagyfelbontasu nagyito alatt a pixeleket es egyszeruen semmi hibat nem tudtam kivenni. Latszolag hibatlanul vilagit minden alpixel. Pixel szinten nem latszik semmi, a foltot sem lehet kivenni de ez ertheto mert a pixeleket latom tobbszoros nagyitasban es nem a "teljes kepet".
- Probaltam nagyfelbontasu makrokepeket is kesziteni hatha azokon latszik valami furcsasag a pixeleken de semmi. Ugyan azt lattam en, laikus, mint a nagyito alatt. Ez arra enged kovetkeztetni, hogy valami a pixelek megvilagitasaval lehet?
- Azt, hogy feheren nem latszik abszolut es bizonyos szineken sem nem tudom hova tenni. Kicsit olyan mintha a hattervilagitas lenne gyengebb azon a teruleten es azert van egy sotet pont?
- Nagyon sokat kutattam a neten de nem talaltam hasonlot sajnos ill. mas szakertoi forumokon sem tudtak mit mondani ra.Roviden ennyi.
Narmilyen kerdesre szivesen valszolok. Nem annyira szornyu a dolog, nem ront bele a TV hasznalataba csak ugye ilyenkor az a rossz, hogy az ember ezt nezi akarva, akaratlanul is es nagyon szeretnem megerteni pontosan melyik retegben lehet a problema vagy mi lehet a gond.Kepek:
Koszonom!

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4207
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Narmilyen kerdesre szivesen valszolok. Nem annyira szornyu a dolog, nem ront bele a TV hasznalataba csak ugye ilyenkor az a rossz, hogy az ember ezt nezi akarva, akaratlanul is es nagyon szeretnem megerteni pontosan melyik retegben lehet a problema vagy mi lehet a gond.
Vhiktor