Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ren Hoek

veterán

válasz alaves #72092 üzenetére

Egyebkent teljesen igazad van, en sem akarom elsietni. Mindenkepp megvarom a professzionalis muszeres revieweket, mert ezek a bullshites osszevetesek Youtube-n nem relevansok. Csak kacerkodtam a gondolattal.

A masik versenyzo a C1 65, de elbizonytalanit az EVO tinting es a banding. Persze ez is megszokas kerdese... de azert a C1 is 580K HUF-nyi penz lenne, es ugy vagyok vele, hogyha ennyit kiadok, akkor ne legyen mar tintinges meg grey bandingos...ami azert eleg sok helyen latszott, near black, vagy szurke jeleneteknel. B7-en meg elfogadtam, de itt nem orulnek neki...mert 5 evre tervezem, ahogy a B7 is kiszolgalt 5+ evig. Emiatt is vagyok kivancsi, hogy homogenitasban fejlodtek-e a QD-OLED-ek.

Dolby Vision-re egyelore nem tudok velemenyt alkodni. Az eddigi anyagokat nezve en nem tudtam kulonbseget tenni. A Tenet megvolt DV verzioban, a sarokban ki is irta a DV jelet, de en semmi difit nem lattam, pedig sok jelenetet atneztem. Raadasul nem is ment HDMI-rol, csak belso playerrel, amit nem szeretek.

Új hozzászólás Aktív témák