- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
Próbálgatok most PC-mről csinálni egy media servert. A gépem és a TV-m is kábellel van rákötve a routerre. Keresgéltem és találtam egy Universal Media Server nevű programot, ami képes saját hálózaton megosztani mappákat. Elindul, bekonfigurálja magát, majd látja is a TV-met, a TV-n meg megtudom nyitni ezt a media servert, eddig super easy. Viszont azt vettem észre, hogy nagyobb 30-40 gigás .mkv fájloknál akadozik a lejátszás. Viszont letöltöttem egy .ts fájlt is, ami elvileg dolby vision támogatott, ezt már akadozás nélkül lejátssza, pedig ez is 57 giga, viszont a dolby vision beállítás nem tölt rá, ahogy elindítom. Van esetleg valakinek ötlete, hogy ez miért lehet? Vagy PC-n van olyan lejátszó, amivel a dolby visiont előtudom csalogatni?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- BestBuy topik
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor