- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Celtis
üzenetére
A prohardver teszt szerint:
"A trükk az, hogy, hogy a Panasonic mérnökei a panelt házon belül megbuherálták...
A beépített hangrendszerrel elégedettek voltunk, a legtöbb tévénél lényegesen jobb minőségű megszólalást produkál. A kép pedig egész egyszerűen lélegzetelállító! A színgazdagság óriási, a színpontosság remek, a mozgásmegjelenítés szintúgy."
De engem sosem érdekel az írott szöveg, meg a SD youtube videók, a saját szememmel akartam látni és hát ennél a tévénél valóban így van, elképesztő a képminősége, a mozgás és a felskálázás is, de a menürendszere, az valóban 2021-ben, kb dedó szint szerintem, gyors meg minden, de samsung új tévéjén lévő tizen lenne a számomra a legjobb. Az nagyon bejön, meg mindig is tettszett az a rendszer. Mindegy, kibírható ez a része, mert nekem ott van még a shield pro, meg apple tv is, ha szebb menüt akarok látni, meg több applikációt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor