Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth-headsetekről általában
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rodman73
aktív tag
Megjött az újra csomagolt LG C9-m, amitől kicsit féltem is. Sajnos be is igazolodott a félelmem. Ahogy bekapcsoltam demó módban volt.
Csináltam egy gyári vissza állítást, így is megtudom nézni mennyi órát ment? Azt sajnos elfelejtettem előtte. Vissza is küldöm szerintem, pedig kértem rá plusz biztosítást is. Azt hiszem egyelőre elengedem ezt az oled témát, jó lesz az lcd is nekem. Meglátjuk milyenek lesznek az idei oled modellek, bár lehet inkább gyüjtögetek egy Pana vagy Sony oledre. Bocs a képek minősége miatt, remélem a lényeg látszódik azért.
Ez volt a teszt videó, amivel néztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Napelem
- Elektromos autók - motorok
- RAM topik
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Motoros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 Pro Max/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- 27% - LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240 Hz / FreeSync / G-Sync
- DAHUA 16GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csináltam egy gyári vissza állítást, így is megtudom nézni mennyi órát ment? Azt sajnos elfelejtettem előtte. Vissza is küldöm szerintem, pedig kértem rá plusz biztosítást is. Azt hiszem egyelőre elengedem ezt az oled témát, jó lesz az lcd is nekem. Meglátjuk milyenek lesznek az idei oled modellek, bár lehet inkább gyüjtögetek egy Pana vagy Sony oledre.
Vhiktor