- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blageza
csendes tag
Sziasztok!
Behalt az LCD. tv-m. Régen eldöntöttem már, hogy a következő csak oled lehet. Itt nem kell magyarázni hogy miért...
Vissza olvastam kb. 1 évet a topicban. Nagyon elszomoritó a kép, ami a posztok alapján kirajzolódott számomra.
Azt nem tudom eldönteni, hogy tényleg ennyire sok xar kerül ki a gyártosorokról ( főleg LG) , vagy ez a topic azoknak a gyűjtő helye akikhez rosz tv kerül?
Az itteni bejegyzések alapján, ha egy nagy átlagot veszünk akkor 10-böl kb. 6-7 tv-vel valami gariztatható probléma van. (vélhetőleg ez nem fedi a valóságot)
Bele olvastam az LCD topicba is, úgy látom ott a Samu (Qled) hozza az LG itt tapasztalt "színvonalát"... (hibák arányában)
Szégyen, hogy ennyi pénzért 3-4-500 ezer.. Stb.
Ilyen színvonalú termékeket árulnak.
El tudom akár azt is képzelni, hogy van, a nyugati piacra szánt, és a keleti blokba még jó lesz, termék elosztási metódus.
Egy 55"-os CX- ben gondolkozom, de amiket itt írtok, attol erősen el vagyok bizonytalanodva hogy mit vegyek...
Addigis nézem a 11 éves LG plazmát, aminek meglepően jó képe van korához képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Metal topik
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- BMW topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4651
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Újszerű Acer Nitro 5 - 17.3" QHD 165Hz - i9-12900H - 32GB - 1TB - RTX 4060 - Win11
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB arany / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor