Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taki46
tag
válasz
manoska
üzenetére
Szia!
Pár napja van szerencsém használni az enyémet. Azt hozza amit a tesztekben is lehet olvasni. Nagyon homogén képe van. Semmi képi anomáliák.Nem zúza a feketét, a fehér az tényleg hó fehér. A kép egyszer sem recen. Le a kalappal a Panasonic mérnökei előtt. Náluk csak a kép és a hang a fontos. Mondjuk engem is csak ez érdekelt. Dobozból kivéve is elsőrangú a kép. Az enyém azért még kapott egy profi kalibrálást, de sokat nem kellett rajta reszelni
Az átlag tv néző nem fog észrevenni semmit. Netflix kalibrációba pl. nem kellett belenyulni. Operációs rendszer könnyed, egyszerűen kezelhető, gyors nem fagy le. Tv-hez képest elég jó a hangzás is. Hibátlan DV és HDR 10+ kezelés. Nekem a távkapcsal sincsen gondom. Szeretem a nagy távirányítókat. Én másra nem használom. Csak ajánlani tudom. Neten kell rendelni és ha nem tetszik akkor ott a 14 nap elállási jogod. Minden szavuk igaz. 👍
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- BestBuy topik
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Hardcore café
- További aktív témák...
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG OLED65G48LW 3 ÉV GYÁRI GARANCIA SZÁMLÁVAL
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az átlag tv néző nem fog észrevenni semmit. Netflix kalibrációba pl. nem kellett belenyulni. Operációs rendszer könnyed, egyszerűen kezelhető, gyors nem fagy le. Tv-hez képest elég jó a hangzás is. Hibátlan DV és HDR 10+ kezelés. Nekem a távkapcsal sincsen gondom. Szeretem a nagy távirányítókat. Én másra nem használom. Csak ajánlani tudom. Neten kell rendelni és ha nem tetszik akkor ott a 14 nap elállási jogod.
Vhiktor