- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taki46
tag
válasz
manoska
üzenetére
Szia!
Pár napja van szerencsém használni az enyémet. Azt hozza amit a tesztekben is lehet olvasni. Nagyon homogén képe van. Semmi képi anomáliák.Nem zúza a feketét, a fehér az tényleg hó fehér. A kép egyszer sem recen. Le a kalappal a Panasonic mérnökei előtt. Náluk csak a kép és a hang a fontos. Mondjuk engem is csak ez érdekelt. Dobozból kivéve is elsőrangú a kép. Az enyém azért még kapott egy profi kalibrálást, de sokat nem kellett rajta reszelni
Az átlag tv néző nem fog észrevenni semmit. Netflix kalibrációba pl. nem kellett belenyulni. Operációs rendszer könnyed, egyszerűen kezelhető, gyors nem fagy le. Tv-hez képest elég jó a hangzás is. Hibátlan DV és HDR 10+ kezelés. Nekem a távkapcsal sincsen gondom. Szeretem a nagy távirányítókat. Én másra nem használom. Csak ajánlani tudom. Neten kell rendelni és ha nem tetszik akkor ott a 14 nap elállási jogod. Minden szavuk igaz. 👍
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Túraautó topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MikroTik CCR2004-16G-2S+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az átlag tv néző nem fog észrevenni semmit. Netflix kalibrációba pl. nem kellett belenyulni. Operációs rendszer könnyed, egyszerűen kezelhető, gyors nem fagy le. Tv-hez képest elég jó a hangzás is. Hibátlan DV és HDR 10+ kezelés. Nekem a távkapcsal sincsen gondom. Szeretem a nagy távirányítókat. Én másra nem használom. Csak ajánlani tudom. Neten kell rendelni és ha nem tetszik akkor ott a 14 nap elállási jogod.
Vhiktor