Hirdetés
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Még nem engedte el a Vivo az X200-as szériát
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrone89
senior tag
válasz
Bazsi81
üzenetére
Szia! Őszintén, ez a heti 2-3 alkalom játék szerintem alapjáraton nem lenne gond, de az alkalmanként 6-8 óra már inkább, főleg ha egy-két játékkal játszol csak igazán. Alacsony oled fénnyel..gondolok itt 20-40 közötti értékre, szerintem nem nagyon kellene tartanod a beégéstől. Persze a veszélye attól még fent áll a technológiából kifolyólag és valószínűleg hosszabb távon lehetséges hogy érhetne kellemetlen "meglepetés". Mindenesetre ez a félelem a beégésétől ne tántorítson el. Kerülni kell a statikus elemeket mint pl csatorna logó stb. Játékoknál amennyire lehet a HUD-ot minimalizálni vagy kikapcsolni s persze ahogy írtam az oled fény ne legyen túl magas. Ellenben ha még is tartasz ettől nagyon, jó lehet egy nanocell vagy qled is. Manapság szerintem már minden komolyabb tv jó játékokra is, elég alacsony válaszidővel. Persze ezeknek a megjelenítési minősége valamilyen szinten el fog maradni az oledtől, de ebben Neked kell döntened. Lehet hogy tökéletes számodra egy nanocell vagy qled képe is, akkor nyugodtan válassz közöttük, ha nem tartod elég jónak ezeket akkor pedig oled. Ahogy írtam, ne aggódj a beégésen. Pici odafigyeléssel használva remélhetőleg hosszú időn keresztül kiszolgálhat Téged

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone-t használók OFF topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Synology NAS
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Formula-1
- Vírusirtó topic
- Háztartási gépek
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Vhiktor