Hirdetés
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Na akkor egy kis élménybeszámoló a 65CX-ről. Kezdjük azzal, hogy a párom szerint innentől moziba sem kell menni.
Ez kb így is van.A képminősége pazar, azonban egy C8 után nyilván nem akkor ugrás. Viszont ebben az AI tanulós dologban és a kép felskálázós dologban lehet valami, mert érzésre szebb az SD tartalom, mint a C8-on volt. Mondjuk nem tudom, hogy mennyit számít, de az NVIDIA Shield TV Pro-n is be van állítva az AI upscaling, így duplán kapja. Viszont tényleg nagyon szép, érzésre jobban teszi a dolgát.
Apple TV 4K-t, Nvidia Shield TV Prot, PS4 Prot és a Samsung HW-Q90R-t is pöccre felismerte. Kicsit fura, hogy más a menüje, mint a C8-nak volt, annyira nem áll kézre (ez a lenti bemenet választó idegesít, hogy nem ugyanúgy a szélén van, mint a beállítások). Ma feldobott egyébként egy szoftverfrissítést, bár ez szerintem nem most jött ki, csak ma jutott el odáig, hogy frissítést keressen.
Nem bántam meg, hogy felfelé váltottam rá, de azért az árát nem mondtam el itthon... jobb a békesség.
Kalibrálással vesződött valaki? Van valami leírás, hogy érdemes ezeket elvégezni? Én speciel sosem csináltam ilyet. Esetleg a PH tesztjéből beállítottátok a kalibrált értékeket és csókolom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG OLED48C41LA OLED evo smart tv 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG OLED65C41LA OLED evo 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez kb így is van.
Vhiktor